Delia a fugit la plajă, în Maldive! Îşi ţine fanii în şah cu poze incendiare în costum de baie! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 11:05
Delia a fugit la plajă, în Maldive! Îşi ţine fanii în şah cu poze incendiare în costum de baie! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Delia şi-a innebunit fanii cu poze din ultima sa vacanţă. Pozele ei au strans zeci de mii de like-uri pe reţelele de socializare, mai ales cele în care artista apare în costum de baie! În timp ce la noi meteorologii anunţă coduri galbene de ploi, cu vânt puternic şi chiar ninsori, Delia a fugit într-o binemeritată vacanţă exotică, după o vară plină de concerte şi specacole. Artista se relaxează la Oceanul Indian, sub soarele de Maldive şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, postează fotografii de acolo pe Instagram. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Chiar dacă se află la mii de kilometri de România, Delia nu şi-a uitat fanii de acasă. Le arată poze din vacanţa ei din Maldive şi a făcut şi live-uri pe Facebook şi pe Instagram. Artista s-a fotografiat în costum de baie şi şi-a înnebunit prietenii virtuali cu formele sale apetisante. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Delia în costum de baie cu mânecă lungă

Chiar dacă de data aceasta poartă un costum întreg, cu mânecă lungă, Delia demonstrează că poţi fi sexy şi fără să arăţi totul. A asortat şi o pereche de ochelari de soare oversized, iar pozele au primit zeci de mii de like-uri pe reţelele de socializare.

De bani pentru vacanţă nici nu se pune problema, mai ales după ce artista şi-a mărit considerabil tarifele pentru o cântare. Cântăreaţa cerea în jur de 6.000 de euro pentru o prestaţie, însă acum suma a crescut de trei ori.

„Dacă în trecut, Delia încasa în jur de 6.000 de euro pe o prestaţie la o nuntă sau vreo petrecere privată, în acest moment, situaţia s-a schimbat radical! Diva solicită nu mai puţin de 19.000 de euro pentru un show live, este adevărat, alături şi de un band, nici măcar un cent mai puţin! În condiţiile date, cine o doreşte ca invitată specială, trebuie să bage mână mai adânc în buzunar”, au dezvăluit persoane din showbiz pentru Wowbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×