Delegaţie americană fugărită în Palestina! Protestatarii i-au luat la ţintă pe americani cu roşii!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
31/01/2018, 11:43
Delegaţie americană fugărită în Palestina! Protestatarii i-au luat la ţintă pe americani cu roşii!

Mai mulţi diplomaţi americani care participau la o reuniune în oraşul palestinian Betleem au fost nevoiţi să o rupă la fugă din cauza unor persoane care protestau împotriva deciziei lui Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul dept capitală a Israelului.

Manifestanţii chiar au aruncat cu roşii în maşinile delegaţiei americane, în timp ce aceasta părăsea locul. Delegaţia Consulatului amercan de la Ierusalim participa, împreună cu expert american şi antreprenori locali, la o sesiune de formare în domeniul comerţului numeric.

Delegaţie americană fugărită de protestatari, în Palestina

„Am avut supriza să vedem venind un anumit număr de manifestanţi furioşi, ceea ce ne-a constrâns să punem capăt sesiunii şi l-a obligat pe formatorul american să plece imediat împreună cu delegaţia consulatului”, a declarat Samir Hazboun, şeful Camerei de Comerţ din Betleem, pentru AFP.

De altfel, protestatarii au fost filmaţi când au intrat în sală, scandând şi afişând un banner pe care scria ”Sionism = nazism = fascism“.  

Programul întrerupt era ”apolitic” şi se înscria în ”angajamentul pe termen lung al Statelor Unite de a crea oportunităţi economice pentru palestinieni”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.   

Ştirea MOMENTULUI

Silvana Rîciu, în lacrimi după divorț! ”Îmi plâng nefericirea!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.