Decizie ULUITOARE luată de vedeta TV: SE MĂRITĂ! Cine e ALESUL

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/05/2015, 16:46
Decizie ULUITOARE luată de vedeta TV: SE MĂRITĂ! Cine e ALESUL GALERIE FOTO

Anuntul zilei in showbiz! Vedeta TV si-a anuntat nunta, dupa ce a „zburat” din floare in floare! Iata ca acum frumoasa bruneta s-a decis si a anuntat ca isi pune pirostriile!

Frumoasa Mădălina Pamfile a spus în nenumărate rânduri că îşi doreşte o familie, un soţ care să o respecte şi câţiva copii zburdalnici, dar, până acum, nu a avut norocul de aşa ceva.

MAINE E MARE SARBATOARE!!! CRUCE ROSIE PENTRU UN MARE SFANT!!!

Cu toate acestea, Mădălina pare să se pregătească serios pentru momentul cu pricina, iar semnele că lucrurile s-au aşezat deja aşa cum îşi dorea şi-au făcut apariţia. Mai exact, Mădălina Pamfile este, în aceste momente, una dintre cele mai fericite femei.

FOTO WOW!!! IMAGINI OBRAZNICE CU SIMONA HALEP!!! ITALIENII LE-AU FACUT PUBLICE!!!

Şi-a găsit dragostea alături de un tânăr din Timişoara care nu are legătură cu acida lume a showbiz-ului, s-a liniştit şi, de curând, se pare că a fost cerută de soţie.

CE TRAGEDIE!!! DAN NEGRU E IN DOLIU!!! VEZI IMAGINI DE LA MOMENTUL TRAGIC!!!

Mai exact, la nunta la care a fost invitată alături de iubitul ei, Mădălina le-a arătat, încântată, bijuteria superbă care îi trona pe degetul inelar, un inel primit de la Bruno, cel care, pare-se, i-a devenit logodnic.

E adevărat, spun apropiaţi ai celor doi, încă nu a fost anunţat nimic oficial, iar nunta, dacă va avea loc, se va produce abia la anul, conform spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×