Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan: „Este definitiv, ADIO!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/06/2015, 15:00
Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan: „Este definitiv, ADIO!” GALERIE FOTO

 Satula ca sotul ei sa fie atacat din toate partile, Prodanca a luat o decizie soc. Astfel, si-a strans bagajele si a plecat in America. Mai mult, ea si Laurentiu Reghecampf nu vor sa se mai intoarca deloc in Romania si au pus un plan bine pus la punct. 

In ultmele saptamani, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au fost atacati de nume mari din fotbalul romanesc. Mai exact, ei au fost acuzati ca ar fi organizat o petrecere la care ar fi chemat mai multi fotbalisti de la Steaua, cu scopul de a-I convinge sa il sape pe antrenorul Stelei, Costel Galca.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! 

Initial, impresara nu a vrut sa dea nicio replica, insa, in cele din urma a decis sa isi apere sotul, sustinand ca astfel de evenimente au avut loc frecvent in casa loc si ca niciodata nu ar apela la astfel de tactici pentru a obtine un loc de munca. Mai apoi, Anamaria Prodan a avut o atitudine aproape violenta fata de Emeric Ienei, pe care l-a jignit in repetate randuri.

Toate aceste declaratii au starnit o noua avalansa de critici la adresa celor doi soti si, satuli sa fie pusi la zid, Ana si Reghe au luat o decizie extrema. Vor sa se stabileasca definitiv in Los Angeles, acolo unde tocmai si-au achizitionat o locuinta de un milion de euro.

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep

”Nu ne mai intoarcem, nu mai avem ce cauta in Romania. Sotul meu si-a demonstrat valoarea insa, din cate se vede, invidia este mult prea mare. Se arunca tot timpul cu noroi in el, desi nu a gresit nimanui, cu nimic. Chiar daca este tanar, si-a demonstrat calitatile de antrenor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru CANCAN.RO.

DOLIU MONDIAL! BUGS BUNNY ŞI CIOCĂNITOAREA WOODY AU MURIT!

Nu renunta la afaceri!

Ana 2

Chiar daca s-a mutat definitiv in America, Anamaria Prodan nu are de gand sa isi neglijeze afacerile din tara. Ea va continua sa impresarieze fotbalisti din Liga I sis a se ocupe de firma imobiliara. De asemenea, si Laurentiu Reghecampf are un plan bine pus la punct.

Gică Hagi, DIVORŢ ŞOC! Motivul e incredibil! “Nu te încurci…” 

”Voi face acelasi lucru ca si pana acum, insa de aici. Reghe va antrena si el, veti afla in viitorul apropiat unde anume. Ne-am dorit sa facem acest pas pentru ca exista conditii de trai mult mai bune, dar si pentru ca vrem liniste si respect”, a mai spus Prodanca pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×