Decizie radicală luată de Alina Borcea! A plecat în Turcia! Afla motivul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/01/2016, 08:42
Decizie radicală luată de Alina Borcea! A plecat în Turcia! Afla motivul GALERIE FOTO

Şi cu doi copii mici, şi cu soţul în puşcărie, care pe deasupra o înşală! Pare prea mult chiar şi pentru soţia fostului boss dinamovist Cristi Borcea. În plin scandal provocat de faptul că Valentina Pelinel îi va dărui încă un moştenitor omului de afaceri, Alina Borcea a ”fugit” pentru câteva zile în Turcia.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Avea mare nevoie să fie singură cu gândurile ei, măcar pentru câteva zile. Alina Borcea (32 de ani) a decis să se liniştească şi să caute răspunsuri la întrebări dificile departe de Bucureşti şi chiar de ţară. Tânăra a fost văzută marţi dimineaţă în aeroportul ”Henri Coandă” de unde, aşa cum a povestit un martor pentru Click!, a plecat în Turcia, mai precis în Antalya. Un loc perfect pentru o relaxare de cinci zile. Apropiaţii Alinei au fost foarte îngrijoraţi de starea ei în ultima vreme, mai ales de când a „explodat” scandalul cu noua amantă a soţului ei, Valentina Pelinel (35 de ani), care e însărcinată în cinci luni.

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

”Are nevoie să se liniştească, să-şi pună ordine în gânduri. I-ar prinde foarte bine o ieşire”, spuneau, zilele trecute, apropiaţii ei. Vacanţa nu va fi prea lungă, având în vedere faptul că Alina are un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de şase luni, care nu pot sta prea mult fără mămica lor, mai ales că nici tatăl nu le este aproape. Soţia lui Borcea pare să fi ales special acest loc pentru minivacanţă: era destinaţia preferată pentru concedii de vis pe vremea când Cristi Borcea era un om liber.

Cel mai probabil, Alina se va gândi foarte serios şi la ce are de făcut în viitor, dacă rămâne cu marea ei iubire, Cristi Borcea, sau dacă divorţează. Până acum, tânăra a spus cu fiecare ocazie că îşi susţine soţul şi că nu ia în calcul o despărţire. “Nu simt decât durere. Voi lupta pentru soţul meu toată viaţa. Pot fi şi 10 femei şi 10 bărbaţi în viaţa lui. Sunt lângă soţul meu! Eu nu m-am măritat ca să divorţez”, a spus Alina în singura apariţie la tv, în emisiunea ”La Măruţă”.

Liniştea Alinei Borcea a fost spulberată la începutul lui ianuarie, când fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată şi că va avea un băieţel. Ea nu a spus cine e tatăl, dar toată lumea ştie că e vorba despre Cristi Borcea, cu care avea o relaţie încă din 2010, de pe vremea când era căsătorită cu Cristi Boureanu. Pelinel a declarat că va spune întregul adevăr la timpul potrivit.

Înainte de a pleca în Turcia, Alina a fost la Penitenciarul Jilava, unde şi-a vizitat soţul. La rugămintea lui Cristi Borcea, ea a venit însoţită şi de cei doi copii, pe care dinamovistul nu-i mai văzuse de trei luni, de la botezul Gloriei. Alina a ieşit veselă de la întâlnire, semn că familia lor nu se va destrăma.

SURSA: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×