Decizie INCREDIBILĂ luată de Vica lui Piţurcă

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
01/05/2014, 08:45
Decizie INCREDIBILĂ luată de Vica lui Piţurcă

Vica Blochina a luat o decizie surprinzătoare, vedeta renunţând la o excursie de lux, într-o staţiune de fiţe din Spania pentru a petrece puţin timp singură. Culmea, fosta iubită a antrenorului naţionalei, Victor Piţurcă va petrece ziua de 1 Mai, la mănăstire.

Una dintre cele mai „plimbăreţe” vedete de la noi, Vica Blochina renunţă la o petrecere de pomină, în staţiunea spaniolă Marbella, pentru un pelerionaj cu puternice accente religioase. Mai exact, blonda renunţă la distracţie pentru a găsi îndrumarea spirituală la mormântul unuia dintre sfinţii moderni ai României.

„Îmi luasem deja biletele, am închiriat camerele de hotel, dar, brusc, m-am răzgândit! Mi-am dat seama că am nevoie de puţin timp cu mine, să las puţin distracţia şi să mă ocup şi de aspectele spirituale ale vieţii”, ne-a spus, în exclusivitate, Vica Blochina. Evident, gaşca de prieteni alături de care trebuia să ajungă pe coasta Mediteranei i-au spus, pe şleau, că a înnebunit, dar blonda tot nu s-a lăsat convinsă să renunţe la ideea care i-a intrat în cap.

„Voi merge într-un pelerinaj la Prislop. Acolo este mormântul lui Arsenie Boca. Cred că acolo îmi voi găsi liniştea necesară şi voi putea medita puţin la mine. Din când în când este nevoie să faci ceva pentru sufletul tău, iar pentru mine acum este momentul. Îl admir din tot sufletul pe Arsenie Boca”, ne-a mai spus Vica.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×