Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al VEDETEI: „Mă RETRAG de la TV!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/05/2015, 00:01
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al VEDETEI: „Mă RETRAG de la TV!” GALERIE FOTO

Şoc în televiziune! Vedeta Antenei 1 a anunţat că se retrage din TV, după ce ani la rînd a făcut carieră la Neatza cu Răzvan şi Dani! Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp!

Roxana Vancea a devenit celebră după ce a devenit asistentă TV. În prezent, vedeta nu mai apare pe micul ecran şi speră ca acest lucru să fie definitiv.

FOTO WOW!!! IMAGINI „OBRAZNICE” CU SIMONA HALEP!!! ITALIENII LE-AU FACUT PUBLICE!!!

Vedeta tv a declarat că nu mai vrea să revină în televiziune şi îşi doreşte o carieră în Kangoo Jumps. ” Sunt instructor internaţional de Kangoo Jumps. Nu-mi mai doresc să lucrez în tv. Cum ar spune bunicul meu: “Nu vreau să mai apar pe sticlă!”.:)) A fost o perioadă frumoasă de care îmi amintesc cu drag, dar a rămas bifată ca un capitol încheiat”, a declarat Roxana Vancea, într-un interviu pentru blogul Adinei Banea.

ANUNT SOC!!! ARMATA, OBLIGATORIE IN ROMANIE!?! „DA!!! ASA VREM!!!”

Vedeta a mărturisit şi că a avut parte de momente excepţionale la :Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1. „A fost cel mai frumos proiect din viaţa mea până în acest moment. Îmi aduc aminte mai tot timpul de colegii mei, poate din acest motiv mă şi vezi râzând atât de des.

Acea perioadă era una mult mai echilibrată, aveam un program mai strict, ăsta e motivul pentru care eram mult mai odihnită. Acum viaţa mea e un pic mai haotică, dar îmi place. Mi-am promis că nu voi avea niciodată regrete!”, a conchis Roxana, pentru spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×