Decizia luată de Lora cu câteva zile înainte de moartea mamei sale! Și-a tulburat fanii: ”Există suferințe”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 21:31
Decizia luată de Lora cu câteva zile înainte de moartea mamei sale! Și-a tulburat fanii: ”Există suferințe”
Lora s-a retras din mediul online pentru a fi alături de mama sa în ultimele clipe din viață. Sursa foto: Instagra.com

Lora, pe numele din buletin Laura Petrescu, și-a tulburat fanii în ultima perioadă datorită veștilor pe care le-a dat acestora. Boala cumplită de care suferea mama sa, Mihaela, a făcut-o pe artistă să ia decizia de a se retrage din mediul online pentru a fi aproape de părintele său.

Lora și-a petrecut ultimele zile alături de mama sa. Mihaela Petrescu a murit azi

În urmă cu o săptămână cântăreața își anunța fanii de pe rețelele de socializare că va lua o pauză pentru a se dedica familiei. Lora a scris o postare tristă pe contul de Instagram în care adăuga că este martora unor suferințe cumplite legat de o rudă apropiată.

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” de la Pro TV nu a dezvăluit despre cine este vorba, dar a lăsat să se înțeleagă că este cineva apropiat. Era vorba de mama sa, Mihaela Petrescu, care în cursul acestei zilei, duminică, 26 ianuarie 2020, a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea de ani buni, cancer.

„Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”, a scris Lora în urmă cu o săptămână.

Cântăreața și-a pierdut tatăl la vârsta de numai 4 ani

Suferința artistei din Vaslui nu poate fi descrisă în cuvinte în aceste momente cumplite ale vieții. Nimic nu este mai dureros pe această lume decât un copil care își îngroapă părinții. Și Lora nu mai are pe nimeni alături pentru că și tatăl ei s-a prăpădit pe când vedeta avea numai 4 ani.

Lora a mărturisit în trecut că a ajuns să urmeze o carieră muzicală pentru că tatăl ei a susținut-o mereu. 15 ani mai târziu Lora avea să-l facă mândru pe tatăl ei în Ceruri deși nu spune că nu are foarte multe amintiri cu el.

Tatăl cântăreței era un medic foarte bun și respectat în zona Moldovei. Lora își amintește că în copilărie abia aștepta să aibă musafiri cărora să le cânte și nu conta care obiect era folosit pe post de microfon. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care fosta prezentatoare TV a urmat o carieră muzicală/

„Tatăl meu care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții.

Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, a mărturisit Lora pentru libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×