Google contorizează zilele până la Crăciun printr-un Doodle haios!

Filon Stan   
în Galerie foto
18/12/2017, 11:40
Google contorizează zilele până la Crăciun printr-un Doodle haios! GALERIE FOTO

O familie de pinguini, vedetele Google! Gigantul motor de căutare Google a început numărătoarea inversă până la Crăciun în stilul caracteristic, printr-un logo special, un Google Doodle! Mai este o săptămână până la Crăciun, aşa că Google a decis să celebreze momentul printr-un doodle de sezon, „December global festivities”, care are ca personaj central o familie de pinguini. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Festivităţile globale din decembrie înseamnă călătorii în familie, iar Google marchează sezonul cu o nouă serie de Doodle despre o familie de pinguini care călătoreşte spre sud.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„December global festivities”, Doodle-ul Google pentru Crăciun!

Doi pinguini sunt „încântaţi să-şi petreacă sărbătorile de iarnă cu rudele lor care trăiesc în ţările calde”, un tucan şi un papagal, potrivit Google.

Primul episod din seria festivităţilor globale din decembrie, publicat astăzi, arată că pinguinii fac planuri cu rudele lor din sud şi îşi împachetează hainele pentru o vacanţă tropicală.

Închide ×