De la matineu în „nocturnă”. Doi jucători de bază ai Rapidului au petrecut pînă în zori într-un club de fiţe

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
25/03/2014, 08:56
De la matineu în „nocturnă”. Doi jucători de bază ai Rapidului au petrecut pînă în zori într-un club de fiţe GALERIE FOTO

Imbatati de rezultatele extraordinare din ultima vreme, rapidistii au avut parte de o noapte alba in club. Au consumat alcool si au rupt in doua ringul de dans, iar la final au avut parte si de un desert… la bordel.
Rapidul a avut sambata deplasare la Farul Constanta, unde a reusit sa castige cu 2-0. Daniel Niculae a reusit sa inscrie primul gol de la revenirea in Giulesti. Au trecut 8 ani de ultima sa reusita in tricoul echipei care l-a facut mare, iar acesta a fost un bun motiv de petrecere.

Insotit de sotie si mai multi prieteni, Daniel Niculae a petrecut pana dimineata in club. A fost un meci special pentru el, iar vodka a curs din belsug la masa rapidistilor. Colegii de club au raspuns si ei invitatiei.

1

In clubul de fite din Capitala au mai petrecut si Emil Dica, jucator adus la Rapid in februarie 2014, Dan Sandulescu, recunoscut ca mare petrecaret si Sorin Stratila de la Concordia Chiajna.

2

Masa pe care au rezervat-o fotbalistii a fost undeva in sectorul VIP, iar paharele de vodka au fost din belsug.
Emil Dica a fumat tigara dupa tigara, iar sefii Rapidului vor avea mult de discutat pe seama acestei escapade nocturne.

3

Gasca s-a spart foarte tarziu, iar ametiti bine, fotbalistii au plecat spre casele lor, insa nu toti.
Emil Dica, barbat casatorit si cu copil acasa, a avut insa o idee sa continue petrecerea intr-un loc in care dragostea se plateste. Bine ‘afumat’ si insotit de petrecaretul Dan Sandulescu si un alt prieten, rapidistul Dica a mers la un salon de masaj erotic situat pe strada Capitan Mircea Gheorghe Vasilescu, la doar doi pasi de Piata Unirii.

Cei trei au coborat in fata salonului, dupa ce au mers cel mai probabil pe mana taximetristului. La intrare a fost aglomeratie mare si mai multe taxiuri au adus clienti care erau dispusi sa plateasca pentru cateva zeci de minute de ‘distractie’.
Foarte sigur pe el, Emil Dica, Dan Sandulescu si un alt prieten au intrat in casa cu pricina si s-au comportat de parca nu ar fi facut nimic nelalocul lui. Era deja spre dimineata, iar ‘petrecerea’ a continuat in cel mai nebun mod cu putinta.

4

Paparazzii CANCAN.RO i-au filmat pe cei trei petrecareti cum intra in salon, iar apoi au parasit locatia la primele ore ale diminetii.

5

In drum spre casa, Emil Dica a parut foarte ingandurat, cautand probabil scuze pentru orele pierdute.
Chiar daca este casatorit si are copil, Emil Dica nu a putut sa spuna nu si a calcat stramb. Sotia sa se va infuria teribil cand va afla despre ultima patanie care il are in centru pe unul dintre liderii din vestiarul Rapidului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×