De la ce i s-a tras bătaia? Florin Pastramă a investit recent câteva sute de mii de euro într-un proiect imobiliar

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 15:58
De la ce i s-a tras bătaia? Florin Pastramă a investit recent câteva sute de mii de euro într-un proiect imobiliar
Florin Pastramă vrea să dea lovitura în imobiliare. Sursa foto: click.ro

După bătaia cruntă primită de Florin Pastramă în dimineața zilei de luni, 7 octombrie, în mediul online au fost stârnite o serie de controverse în legătură cu motivul pentru care omul de afaceri a trecut prin aceste momente cumplite. Nu puțini sunt cei care susțin, însă, că totul ar fi pornit de la cel mai recent proiect al său, în care soțul lui Brigitte a investit sume impresionante de bani.

Florin Pastramă a investit într-un mare proiect imobiliar

Anul 2019 a adus numeroase motive de bucurie pentru Florin Pastramă, atât din punct de vedere sentimental, cât și în ceea ce privește viața profesională. După ce a întâlnit-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase, care între timp i-a devenit parteneră de viață, cei doi și-au propus să dea lovitura pe piața imobiliarelor.

Mai concret, fericitul cuplu a demarat recent lucrările pentru construirea unui minicartier de vile în Ștefănești, iar proiectul nu este deloc ușor de realizat. Pentru a-și vedea visul cu ochii, Pastramă a scos din buzunar câteva sute de mii de euro.

Florin Pastramă, alături de soția sa, Brigitte. Sursa foto: wowbiz.ro
Florin Pastramă, alături de soția sa, Brigitte. Sursa foto: wowbiz.ro

Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă

Una dintre cele mai mari controverse stârnite pe seama lui Florin Pastramă este legată de averea pe care acesta o deține, în condițiile în care fosta iubită, Raluca Podea, a declarat în mai multe rânduri că omul de afaceri ar ascunde adevărul în privința situației sale materiale. Scos din minți de toate speculațiile, soțul lui Brigitte a rupt tăcerea, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună”, spunea Florin Pastramă la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×