De data asta nu mai e nicio şansă pentru Cristea! Bianca şi-a făcut de cap cu Slav

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
26/03/2014, 08:44
De data asta nu mai e nicio şansă pentru Cristea! Bianca şi-a făcut de cap cu Slav

Bianca Drăguşanu a repetat în numeroase rânduri că nu mai are nicio legătură cu „Prinţul” Cristea, dar judecând după desele escapade dintre cei doi se părea că, la un moment dat, totul va reveni la normal. Numai că evenimentele din ultimul timp nu-i mai lasă nicio şansă fostului mijlocaş al Stelei!

Împăcarea oficială dintre Victor şi Bianca pare în acest moment doar o chestiune de timp. Momentan, cei doi ţin idila post-divorţ departe de ochii lumii şi înceracă să se bucure unul de altul la mare depărtare de casă…

Mai precis, atunci când li se face de… hârjoneală, aşa ca între doi foşti soţi, reîndrăgostiţii fug din oraş mâncând pământul! Iar mărturie stă escapada de weekend-ul trecut, de la Poiana Braşov, despre care nu au aflat nici măcar cei mai apropiaţi prieteni. Doar notorietatea le-a venit puţin de hac…

Dar să începem cu începutul… Vineri după-amiază, câţiva turişti aflaţi într-o benzinărie de pe Drumul Naţional 1 au avut surpriza să dea nas în nas cu atât de celebrii Bianca şi Victor Slav. Aparent aflaţi în drum spre munte, cei doi făcuseră un popas, surpriză!, să cumpere două periuţe de dinţi, semn că au plecat în mica lor excursie total nepregătiţi.

Potrivit altor informaţii venite tot din partea unor martori, amorezii s-ar fi cazat într-un hotel ultra-central, de patru stele, din Poiana Braşov, din care nu ar mai fi ieşit decât a doua zi dimineaţă. Se pare că noaptea a fost lungă şi fierbinte, un mod romantic de a sărbători împăcarea de după divorţ. Doar treburile stringente de la Bucureşti le-au dat planurile peste cap.

Judecând după faptul că amiaza zilei de sâmbătă a prins-o pe Bianca pe aleile parcului Herăstrău se prea poate ca Victor să fi fost convocat la serviciu, iar escapada lor să se fi limitat la doar o noapte în doi, cel mai probabil una din lungul şir ce va urma.

În ciuda tuturor informaţiilor legate de această împăcare, roşcata nu pare prea sigură pe reînnodarea relaţiei.„Nici nu ştiu dacă ne-am împăcat sau nu”, le-ar fi declarat Bianca apropiaţilor în legăură cu reluarea legăturii cu fostul soţ.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×