Medeea Marinescu suferă pentru că lipseşte de lângă copii. Actriţa este mai mult în turnee

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
12/03/2018, 12:00
Medeea Marinescu suferă pentru că lipseşte de lângă copii. Actriţa este mai mult în turnee

Medeea Marinescu spune despre copii că sunt oaza ei de fericire. Actriţa are doi băieţi şi face tot ce-i stă în puteri ca să le acorde mai mult timp.

De când este mamă, ea resimte altfel perioadele în care lipseşte de acasă. „Sunt o mamă destul de absentă în perioada aceasta, am foarte multe turnee, am un nou spectacol pe care îl repet cu teatrul Avangardia şi sunt cam absentă din viaţa copiilor, ceea ce mă indispune, într-o oarecare măsură. Dar ce mă consolează este că, de obicei, perioadele acestea alternează cu perioadele în care stau mai mult cu copiii. În orice caz, e oaza mea de fericire acolo!”, mărturiseşte vedeta.

Când nu sunt cu mama lor, băieţii, cel mic de un an şi opt luni, cel mare de aproape 9 ani, sunt pe mâini bune. Cel mic este cu ambele bunicuţe, este răsfăţat, iar cel mare îşi petrece din ce în ce mai mult timp cu tatăl lui, pentru că este idolul lui – cântă la chitară, ascultă rock împreună, vorbesc despre jocuri pe calculator, filme şi cinema. „Asta mă consolează, mă face să mă simt mai puţin vinovată”, susţine Medeea Marinescu.

De câteva ori, Medeea Marinescu l-a avut spectator la teatru chiar pe fiul ei cel mare, Luca, mare fan Florin Piersic.

Actriţa s-a numărat printre artiştii care au jucat pro bono în spectacolul caritabil organizat recent de Tania Popa cu scopul strângerii de fonduri pentru vârstnicii aflaţi sub îngrijirile medicale ale Fundaţiei Crucea Alb-Galbenă. Şi nu este prima dată când participă la astfel de acţiuni. „Eu şi Marius Manole am mai făcut gesturi de caritate, am jucat spectacole de teatru ale căror fonduri au fost donate în întregime. Nici noi, nici tehnicienii, nici producătorii nu am luat vreun ban, toţi banii din încasările pe bilete au fost donaţi pentru o cauză nobilă”, afirmă Medeea Marinescu.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×