De ce a plecat Cotimanis de la „Românii au talent”: „E decizia mea”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/10/2015, 21:14
De ce a plecat Cotimanis de la „Românii au talent”: „E decizia mea”

Actorul Constantin „Bebe Cotimanis” a comentat plecarea de la „Românii au talent”, după ce în presă au apărut diverse variante cu privire la înlocuirea sa cu Florin Călinescu.

Una dintre speculaţii s-a referit la un posibil conflict între Cotimanis şi Mihaela Rădulescu, generat de hotărârile luate de cei doi la „Românii au talent”. Actorul a detaliat pentru adevarul.ro de ce a plecat din juriul show-ului de la Pro TV, fără a face vreo menţiune la colegii săi.

“Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic”, a declarat Constantin Cotimanis pentru adevarul.ro.

Deşi sezonul trecut a fost unul greu din perspectiva sa, actorul nu regretă cooptarea sa în proiect. “A fost foarte frumoasă. Nu a fost obositor, însă, a judeca pe cineva nu este chiar cel mai uşor lucru pe lumea asta. Am avut nopţi în care n-am dormit având mustrări de conştiinţă că intervin în destinul unor talente de excepţie, până la urmă”, a mai spus Cotimanis.

Florin Călinescu a anunţat luni seară (12 octombrie) că va face parte din juriul “Românii au talent”, precizând că îi era dor de televiziune.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×