De ce nu mai joacă George Clooney în filme

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
27/05/2018, 16:32
De ce nu mai joacă George Clooney în filme
De ce nu mai joacă George Clooney în filme. Actorul a spus adevărul trist.

Actorul a vorbit deschis despre cariera sa şi despre faptul că aceasta este pe final. De ce nu mai joacă George Clooney în filme? Starul a dezvăluit principalul motiv.

Clooney consideră că a jucat în multe filme din obligaţie, pentru a face bani. Acum, el nu mai are această grijă.

De ce nu mai joacă George Clooney în filme? „Nu mai sunt tipul care cucereşte toate femeile!”

Actorul a explicat şi faptul că îmbătrânirea i-a luat din şarmul care l-a făcut celebru.

Înainte jucam ca să îmi plătesc chiria, dar acum am vândut compania de tequila pentru un miliard de dolari și nu mai am nevoie de bani. Așa că pot lupta ca să fac filme pe care vreau să le fac. Dacă vă uitați la ceea ce am făcut în ultimii 15 ani, ei bine, multe dintre filme nici nu s-ar fi făcut dacă nu m-aș fi luptat pentru ele. Nimeni nu intenţiona să facă «Good Night and Good Luck», «Michael Clayton» sau «Up in the Air» şi m-am luptat să fie realizate

Adevărul este că am jucat pentru o perioadă extrem de lungă şi, ştiţi, am 56 de ani….Nu mai sunt tipul care cucereşte toate femeile…N-ar trebui, de fapt, să mai fiu tipul care cucereşte toate femeile. Dar, uite, de exemplu, dacă cineva mi-ar oferi un rol ca cel al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aş băga. Dar nu mai există astfel de propuneri”, a spus Clooney, conform Unica.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×