De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav! “Eu nu mă vait!”

Ionuţ Cataramă   
în Bianca Dragusanu
08/07/2018, 13:46
De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav! “Eu nu mă vait!”
”Bianca și Victor au o relție cât se poate de civilizată, dar se întâlnesc tot mai rar. Victor se implică în creșterea copilului, dar nu o ia pe Sofia prea des, preferă să o viziteze acasă la Bianca. Ei nu au stabilit un program anume de creștere a copilului, nu au stabilit nici măcar o pensie alimentară, însă, de partea financiară, se ocupă mai mult Bianca. Având în vedere că și Victor are un venit destul de consistent, nu este exclus ca Bianca să înceapă să aibă pretenții, la un moment dat. Chiar dacă își permite să crească singură copilul, ea consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

S-a aflat secretul bine păstrat de cei doi. De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav.

Frumoasa prezentatoare TV i-a spus-o în direct, la TV, dar nimeni nu a băgat de seamă.

De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav! “N-am primit nimic!”

Victor a fost invitat al Biancăi, la finalul anului trecut, în emisiunea “Te vreau lângă mine”, iar prezentatoarea l-a înţepat în legătură cu felul acestuia de a o trata.

Am răcit. Și în situația asta eu nu mă vait, nu mă tăvălesc pe jos, nu zic mă doare aia, mă doare aia, cum fac bărbații. Dar tot în situația asta m-am trezit că nu primesc nici măcar un ceai, nici măcar un paracetamol, nici măcar puțină atenție. Nu: “Tu, ia și tu de aici o aspirină. Ești bine, nu ești bine”. Și colac peste pupuăză, cobor aseară din dormitor și eram în picioarele goale. Și zice către mine: “Auzi, tu ai coborât și ești și în picioarele goale”.

Deci mai e și pisălog pe deasupra. Adică gen: nu-mi dai tu un ceai, nu-mi dai tu o vitamină, nu mă întrebi dacă mi-e bine, mă mai și cerți că sunt în picioarele goale. Dar tu când ești răcit, mai ai un pic și gata ești victimă. Tu când ești răcit: nu mai pot, mă doare aia, mă doare ailaltă, vai mi-e rău, vai leșin, nu mai pot, mă doare capul, fă-mi un ceai, fă-mi o omletă, fă-mi supă cu găluște, fă-mi găluște cu prune. Are și pofte când e răcit. Iar eu, care abia vorbesc, n-am primit o vitamina C. N-am primit nimic. Un ceai, ceva, nimic”, i-a reproșat Bianca lui Victor, conform Libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×