De ce boală suferă Justin Bieber. Artistul a făcut anunțul! Fanii sunt foarte triști

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/03/2019, 20:55
De ce boală suferă Justin Bieber. Artistul a făcut anunțul! Fanii sunt foarte triști GALERIE FOTO
Justin Bieber se pare ca sufera de depresie

Justin Biber și-a șocat din nou fanii, după ce a lăsat să se înțeleagă că suferă de depresie! Faimosul cântăreț în vârstă de 25 de ani este celebru la nivel mondial deja de mai bine de 12 ani, iar acest lucru se pare că nu i-a făcut întotdeauna bine.

Justin Bieber pare că suferă de depresie, boala secolului

Devenit vedetă de la o vârstă atât de fragedă, Justin Bieber le-a încercat pe toate. A avut relații cu multe femei, a avut probleme cu alcool-ul, apoi cu drogurile, iar acest lucru se pare că i se trage de la celebritatea pe care nu a știut s-o gestioneze bine.

Ultima fotografie postată pe rețelele de socializare și mesajul care o însoțește i-a speriat pe fanii săi. Artistul lasă să se înțeleagă că a fost cuprins de boala secolului, și anume depresia. El apare cărat de mai mulți prieteni, într-o stare de semi-conștiență!

Justin Bieber depresie
Justin Bieber lasa sa se inteleaga ca sufera de depresie

Mesaj ciudat postat de Justin Bieber pe Instagram

„Voiam să vă țin la curent, prieteni, și sper că starea prin care trec va rezona cu voi. M-am chinuit mult. M-am simțit super deconectat și ciudat. Mereu involuez și sunt îngrijorat, așa că vreau să vă rog să vă rugați pentru mine. Dumnezeu și rugăciunile voatre mă vor ajuta… cea mai umană perioadă din viața mea, în care am încercat să înțeleg ce se petrece cu mine”, a scris Justin Bieber, pe Instagram.

În mod normal, artistul nu ar trebui să sufere de depresie, mai ales că s-a căsătorit recent și părea foarte fericit alături de aleasa inimii sale, Hailey Baldwin. cei doi s-au căsătorit în mare secret, însă artistul a făcut recent marele anunţ.

De asemenea, solistul a mărturisit şi de ce s-a grăbit să o ia de nevastă pe Hailey. El a explicat că s-a însurat, pentru ca să poată întreţine relaţii intime în termeni legitimi. În urmă cu ceva timp, Justin Bieber povestea că a făcut un legământ de celibat, dar totul s-a schimbat în momentul în care a cunoscut-o pe iubita lui.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×