De ce au pierdut Sorina şi părinţii ei adoptivi avionul către SUA. Ce li s-a întâmplat pe aeroport

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 15:33
De ce au pierdut Sorina şi părinţii ei adoptivi avionul către SUA. Ce li s-a întâmplat pe aeroport
Sorina a plecat cu greu în SUA. Părinții fetiței, controlați la sânge. Sursa foto: a1.ro

Părinții Sorinei și fetița au întâmpinat dificultăți pe Aeroportul Henri Coandă când au vrut să ia avionul spre America. Familia Săcărin a pierdut primul avion către Statele Unite ale Americii duminică dimineața, 21 iulie. Motivul a fost controlul de securitate extraordinar de amănunțit, atipic pentru niște simpli pasageri, însă aici nu vorbim despre orice pasageri.

Scandal pe aeroport cu soții Săcărin. De ce a pierdut micuța Sorina și familia primul avion către SUA

Familia Săcărin a fost tratată diferit la controalele de pe Aeroport, înainte de îmbarcare. Le-au reținut documentele pentru o observare ceva mai amănunțită, iar controlul a durat atât de mult încât au pierdut primul avion către SUA. Gabriel Săcărin, tatăl Sorinei, i-a întrebat pe polițiștii de frontieră de ce nu sunt lăsați să se îmbarce în avion.

Singurul răspuns primit a fost: „Pentru o verificare mai amănunțită”. Părinții fetiței de 8 ani din Baia de Aramă și-au păstrat cumpătul și, după ce au pierdut zborul, au cumpărat alte bilete de avion. Aceștia au plecat în cele din urmă cu micuța cu o întârziere de două ore, îmbarcându-se într-un alt avion.

Ramona, mama adoptivă, nu a vrut să renunțe la Sorina, deși soțul ei, Gabriel, a fost pe punctul de a ceda. Sursa foto: adevărul.ro

Gabriel Săcărin s-a gândit să renunțe la adopția fetei

„Nu a fost deloc uşor pentru ei. S-au spus atâtea bazaconii despre ei. Gabi a vrut să cedeze la un moment dat, dar Ramona s-a opus. Ea spunea mereu că nu ar putea să mai doarmă liniştită dacă şi-ar abandona copilul, dacă ar lăsa în voia sorţii un copil pe care ea putea să-l salveze. Asta nu înţeleg românii noştri. Că există şi astfel de oameni. România este ţara unde oamenii te judecă şi atunci când vrei să faci bine. Este atât de urât ce s-a întâmplat. Ei, din fericire, au plecat, dar noi rămânem în ţară să plătim incompetenţa autorităţilor”, a declarat unul din prietenii lui Gabriel Săcărin, notează adevărul.ro.

Plecarea familiei Săcărin nu încheie scandalul adopției. Familia Șărămăt din Baia de Aramă, care a crescut-o 7 ani pe Sorina, a cerut anularea adopției internaționale la Tribunalul Dolj, asta după ce judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dat undă verde adoptării.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×