De ce a murit, de fapt, Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci! Avea 65 de ani și s-a luptat cu o boală cumplită

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/11/2019, 20:40
De ce a murit, de fapt, Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci! Avea 65 de ani și s-a luptat cu o boală cumplită
Soțul Mariei Cârneci a murit în urmă cu 2 zile de cancer la colon. Sursa foto: ele.ro

Cântăreața de muzică populară Mariei Cârneci este în doliu după ce mult iubitul ei soț, Romulus Petrescu, a pierdut lupta cu boala și a murit la vârsta de 65 de ani, pe 25 noiembrie. Soțul artistei suferea de cancer la colon, iar în ultima perioadă a încercat din răsputeri să lupte cu boala necruțătoare.

Soțul Mariei Cârneci suferea de cancer la colon

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, suferea de o boală necruțătoare care l-a chinuit în ultimii ani de viață. În urmă cu câteva luni bărbatul cu care artista a fost căsătorită mai bine de 3 decenii a suferit o intervenție chirurgicală, dar tratamentul prescris de medici nu a reușit să-l pună pe picioare. Din nefericire, cancerul la colon a fost mai puternic, iar soțul cântăreței de muzică populară a decedat la vârsta de 65 de ani.

„A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a declarat o sursă din preajma familiei sale, potrivit click.ro.

Moartea lui Romulus Petrescu a lăsat un gol imens în sufletul Mariei Cârneci

Maria Cârneci a vorbit tot timpul cu drag despre bărbatul care i-a fost alături 36 de ani și care i-a dăruit un băiat, Edi. Moartea soțului cântăreței de muzică populară a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi. Artista s-a considerat mereu o femeie norocoasă pentru că avea alături un bărbat care o iubea necondiționat și care a sprijinit-o în cariera muzicală.

„Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×