De ce a greșit Maria Grapini la numărarea voturilor pentru Kovesi. Cum a explicat europarlamentarul

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 08:20
De ce a greșit Maria Grapini la numărarea voturilor pentru Kovesi. Cum a explicat europarlamentarul GALERIE FOTO
De ce a greșit Maria Grapini la numărarea voturilor pentru Kovesi

Europarlamentarul Maria Grapini a explicat, miercuri seară, de ce a greşit la numărarea voturilor pentru Kovesi. Mai exact, politicianul a vorbit despre momentul în care pare că sare un vot în favoarea Laurei Codruţa Kovesi, în timpul numărării voturilor acordate în Comisia LIBE din Parlamentul European, căci scorul a fost numărat de aceasta. Când greşeala i-a fost observată, rapid, o membră a Partidului Verzilor a dat-o la o parte şi a continuat numărătoarea care a făcut-o câştigătoare pe Kovesi.

De ce a greșit Maria Grapini la numărarea voturilor pentru Kovesi

Ulterior, europarlamentarul a făcut precizări cu privire la această situație, pe contul ei de Facebook. Maria Grapini a susținut că cei care o acuză că a încercat să măsluiască voturile în favoarea lui Kovesi sunt ”manipulatori”. „Manipulatorii de serviciu spun că eu am vrut să fur la numărarea voturilor! Ce om normal la cap își poate închipui că ar vrea cineva să fure la numărat când ai lângă tine toată presa și când ai încă trei membri din comisie lângă tine? Și de ce as fi făcut-0? Și nu ar fi reacționat Macovei, dacă ar fi fost așa?

De ce a greșit Maria Grapini la numărarea voturilor pentru Kovesi. Cum a explicat europarlamentarul
Europarlamentarul a vorbit despre momentul în care pare că sare un vot în favoarea Laurei Codruţa Kovesi

Ca dovadă că primul teanc (pe – n.red.) care l-am numărat a avut 22 de voturi așa cum am spus eu și când a fost renumărat de cea care a cerut să numere ea (este cea care a cerut sancționarea României și care a fost pe față pro Kovesi)! Cât de mizerabil să fii să acuzi aiurea un om? Eu am conștiința împăcată că mi-am facut datoria față de țară și nu am spus niciun neadevăr față de nici un candida”, a scris Maria Grapini.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×