Data nașterii dezvăluie totul despre tine. Cei născuți într-o zi de 11 sunt cu totul speciali

Dan Suta   
în Horoscop
28/09/2019, 12:00
Data nașterii dezvăluie totul despre tine. Cei născuți într-o zi de 11 sunt cu totul speciali
Data nașterii dezvăluie absolut totul despre tine. Sursa foto: allure.com

Data nașterii poate dezvălui totul despre tine. Conform tainelor numerologiei, data la care ne-am născut poate oferi informații despre caracterul nostru, despre personalitate și despre ce ne poate rezerva viitorul având în vedere anumite caracteristici, trăsături care nu se schimbă toată viața.

Data nașterii și personalitatea ta

În numerologie, pentru fiecare cifră, de la 1 la 9, există anumite caracteristici importante, trăsături comune. Pentru persoanele care s-au născut în zilele de 1, 2, 3… sau 9 există câteva informații interesante care le descriu cel mai bine personalitate. Persoanele a căror dată a nașterii e format din două cifre trebuie să le adune până obțin o singură cifră. Exemplu: dacă ești născut pe 29, vei aduna 2 cu 9 și vei obține 11. Acesta este cel mai mare număr, considerat numărul suprem din punct de vedere numerologic.

Cifra personalității 1 (data nașterii 01, 10, 19, 28)

Persoanele care au această cifră a personalității sunt bune în funcțiile de conducere. Sunt extrem de încăpățânate, extrem de convinse de ceea ce vor de la viață. Sunt greu de suportat și nu suportă supunerea.

Cifra personalității 2 (data nașterii 02, 20, 31)

În numerologie, 2 este cifra iubirii carnale, cifra pasiunii. Persoanele născute în această zi sunt extrem de pasionale tot timpul și trec tot prin filtrul sentimentelor. Sunt persoanele care dau totul într-o relație și suferă cel mai mult din dragoste.

data nașterii
Numărul 11 este specific persoanelor evoluate spirituale. Sursa foto: blog.spiritualify.com

Cifra personalității 3 (data nașterii 03, 12, 30)

3 este cifra familiei în numerologie. Persoanele care au această cifră a personalității sunt, așadar, extrem de familiste. Își petrec timpul cel mai mult cu persoanele dragi și se dedică în totalitate celor din jur.

Cifra personalității 4 (data nașterii 04, 13, 22, 31)

Cifra 4 este considerată în numerologie, alături de cifra 8, cifra morții. În cazul cifrei 4 vorbim despre o moarte spirituală, o continuă nevoie de a renunța la ceva pentru a o lua mereu de la zero. Persoanele cu 4 ca cifră a caracterului renasc din propria cenușă și se adaptează indiferent de context.

Cifra personalității 5 (data nașterii 05, 14, 23)

Persoanele născute pe 05, 14 sau 23 ale lunii sunt extrem de conservatoare și radicale în gândire. Este 5 este, în numerologie, unul din cele mai puternice numere. Aceste persoane nu sunt încântate de schimbări, ci de lupta pentru a menține ce au construit, dacă se poate, la nesfârșit.

Cifra personalității 6 (6, 15, 24)

6 este cifra iubirii absolute în numerologie. Persoanele care au această cifră în destin sunt extrem de inimoase. Generozitatea exagerată le aduce și foarte multe decepții.

Cifra personalității 7 (7, 16, 25)

7 este cifra Divinității în numerologie. Persoanele care o au în destin trebuie să știe că sunt sub protecție divină orice s-ar întâmpla. Sunt extrem de mărinimoase și se sacrifică de cele mai multe ori pentru cei din jur.

Cifra personalității 8 (8, 17, 26)

8 este cifra imprevizibilului. E greu de spus cum va acționa o persoană născută pe 8, 17 sau 26 ale lunii. În numerologie 8 este privită și ca cifra dezastrelor naturale, a evenimentelor neprevăzute, a hazardului. La aceste date se nasc oameni care se bucură de un succes… suspect.

Cifra personalității 9 (9, 18, 27)

9 este ultima cifră, considerată și cifra sfârșitului de ciclu. Persoanele care o au în destin poartă cu ele tot felul de karme din viețile anterioare. Trebuie să se pregătească mereu pentru noi începuturi fără să repete greșelile anterioare.

Cifra personalității 11 (11, 29)

Este considerat numărul suprem în numerologie. Persoanele care îl au în destin sunt extrem de norocoase, au parte de succes indiferent de domeniul în care ar activa. Sunt acei oameni providențiali care transmit o energie mistică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×