A dat doi dolari pe o poză de milioane! Cel mai sângeros criminal al Vestului Sălbatic apare în ea! GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Filon Stan   
în Galerie foto
05/10/2017, 10:35
A dat doi dolari pe o poză de milioane! Cel mai sângeros criminal al Vestului Sălbatic apare în ea! GALERIE FOTO ŞI VIDEO GALERIE FOTO

Un american a devenit milionar peste noapte! Bărbatul are o pasiune. Se plimbă prin anticariaturile care îi ies în cale. Pasiunea i-a adus probleme acasă de multe ori. Soţia se declara nemulţumită de câte ori bărbatul cheltuia bani şi umplea şi casa de vechituri care miroaseau ciudat.

Randy Guijarro a cumpărat trei poze vechi dintr-un astfel de magazin de antichităţi, în 2010. Bărbatul a scos din buzunar doi dolari pentru a intra în posesia celor 3 fotografii. Una dintre ele i-a atras ulterior atenţia, deoarece i s-a părut că în ea apare celebrul Billy the Kid. S-a aflat ulterior că acest lucru este adevărat, iar imaginea, a doua cu Billy autentificată, valorează milioane de dolari. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Fotografia scumpă, a doua în care apare Billy the Kid

Prima fotografie autentificată în care apare celebrul personaj din Vestul Sălbatic, făcută în 1880, s-a vândut la licitaţie pentru 2,3 milioane de dolari. În fotografia deţinută de Guijarro apare Billy alături de membri din banda lui, numită The Regulaters. A fost făcută la o nuntă în vara anului 1878.

Pe numele adevărat William Henry Bonney, Billy the Kid a dus o viaţă plină de violenţă în Vestul Sălbatic. A ucis pentru prima dată un om în adolescenţă. Era un bărbat care îi insultase mama. La şaisprezece ani a fost închis pentru furt, a evadat şi a devenit hoţ de vite în Arizona. Billy a fost ucis în 1881 de către şeriful Pat Garrett în Fort Sumner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×