Bombă la PRO TV! Emisiunea „Dansez pentru Tine” a fost DESFIINŢATĂ! Motivul e INCREDIBIL

Răzvan Scarlat   
în Reality show
22/03/2014, 14:32
Bombă la PRO TV! Emisiunea „Dansez pentru Tine” a fost DESFIINŢATĂ! Motivul e INCREDIBIL

După 14 ediţii măsurate în ceva mai bine de opt ani, flacăra speranţei de la “Dansez pentru tine” s-a stins. Mai-marii PRO TV au oprit “robinetul” finanţărilor şi, prin urmare, au renunţat la a mai produce celebra emisiune-concurs care a adus audienţe uriaşe!

Ceea ce Libertatea anunţat, în exclusivitate, s-a întâmplat zilele acestea. Noile programe financiare gândite la vârful PRO TV au scos din schemă populara emisiune-concurs “Dansez pentru tine”. Prin urmare, echipa de producţie care se află în spatele show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor.

“Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs. Emisiunea va fi înlocuită cu o altă producţie, probabil una fără nume mari, cu angajaţi din PRO, realizată, fireşte, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»…”, ne-au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Înainte ca PRO TV să renunţe la a mai finanţa producerea show-ului, circula zvonul că Ştefan Bănică jr urma să se despartă de emisiunea pe care o prezenta alături de frumoasa Iulia Vântur, implicată în turnarea unei producţii indiene, la Bollywood.

Pe ei se bat televiziunile!

Eliminat în toamna trecută din juriul show-ului “Dansez pentru tine”, Willmark se pregăteşte pentru revenirea pe sticlă.

Se zvoneşte că ar fi semnat un contract cu Kanal D, pentru o emisiune de divertisment în care va şi dansa.

Iar fosta lui colegă de trust Oana Cuzino (foto mic), pe care o ştiţi de la producţia “Ce se întâmplă, doctore?”, este curtată atât de trustul Intact, cât şi de Prima TV, care şi-o doresc ca prezentatoare a unei emisiuni pe teme medicale. Până în prezent, vedeta nu a bătut palma cu nici un alt post TV.

SURSA: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×