Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 €

Vasile Pârvan   
în Reality show
03/10/2013, 08:42
Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 €

Şi-a iubit fiica şi nepoata ca pe ochii din cap şi va avea grijă de ele şi după moarte! Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cîntăreţei o avere frumoasă: 4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro, informează Click.
A ştiut că va muri, însă a avut grijă ca tot ce a agonisit în viaţa ei să-i lase fiicei. Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sînt în stare, chiar dacă este vorba de îngrijirea propriului părinte, Anica Diţa i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia.

Majoritatea s-ar fi aşteptat ca agoniseala unei femei ţintuite la pat să fie modestă, însă lucrurile nu stau aşa, căci mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu cîte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.
Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sînt închiriate de ani buni, iar chiria se ridică undeva la 300 € pe lună, pe apartament. Poate mulţi se întreabă cum a făcut Anica Diţa această avere. Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

L-a vîndut, apoi şi-a cumpărat o locuinţă, apoi alte trei. Întrucât Daniela Györfi a fost singurul copil, ea nemaiavînd fraţi sau surori, aceasta a fost şi unicul moştenitor, astfel că toată averea dobîndită de Anica Diţa până la cei 62 de ani a fost transferată printr-un act de donaţie făcut încă din timpul vieţii. „Mama i-a lăsat moştenirea Danielei, aşa cum era şi normal. Este fata ei, a avut grijă de ea şi dacă nu a avut fraţi e normal ca bunurile să-i rămînă ei. Cele 4 apartamente din Bucureşti au fost cumpărate de soacra mea în timp”, a declarat George Tal pentru Click!

Anica a murit după 33 de ani de luptă cu paralizia

Anica Diţă s-a stins la vîrsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar, care au apărut pe parcurs. În urmă cu o săptămînă, mama Danielei Györfi a fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, din cauza complicaţiilor, iar duminică la ora 6.00 aceasta a decedat.
Cîntăreaţa i-a respectat dorinţa de a o înmormînta la Cimitirul Bellu, aşa că a achiziţionat cu ceva timp în urmă un loc de veci, pe care a cheltuit 10.000 de euro. Singura persoană din familie, poate şi cea mai dragă, anume Maria, nu ştie că bunica ei a murit, iar solista a refuzat să o aducă la înmormîntare pentru a nu-i provoca traume. De cînd s-a stins, mama Danielei este strigată, prin casă, de nepoţica ei: „Buni, buni, cînd vii acasă?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×