Daniela Crudu, întîlnire cu tatăl lui Mihai Costea: „Şi-a cerut iertare”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/04/2015, 11:15
Daniela Crudu, întîlnire cu tatăl lui Mihai Costea: „Şi-a cerut iertare” GALERIE FOTO

La sapte luni de la despartirea de Mihai Costea, Daniela Crudu a avut parte de o reintalnire emotionanta. Aflata zilele trecute la Valcea la un eveniment alaturi de Bianca Dragusanu, Daniela a dat nas in nas cu fostul ei socru.

Daniela Crudu si Mihai Costea au trait o poveste de dragoste cu suisuri si coborasuri care a durat aproape patru ani. In vara anului trecut, cei doi si-au spus adio, dupa ce asistenta lui Dan Capatos a aflat ca partenerul ei de viata ii punea coarne de jumatate de an cu o blonda focoasa, Alina. Despartirea a fost foarte dureroasa pentru Daniela, care a plans neincetat o buna perioada de timp. Mai apoi, ea a trecut peste resentimente, marturisind ca l-a iertat pe Costea, dar nu ar mai putea sa mai fie cu el.

In tot acel scandal, focoasa bruneta a avut parte de sprijinul neconditionat al parintilor lui “Nila”. Mai mult, tatal acestuia a declarant public atunci ca isi iertare in numele fiului sau si ca Daniela este o fata extraordiara, care nu merita sa fie inselata.

Au trecut sapte luni de atunci si, desi nu si-a refacut viata pe plan sentimental, asistentei TV ii merge de minune in cariera. Zilele trecute, ea a participat la un eveniment privat alaturi de prietena ei de suflet, Bianca Dragusanu la Valcea, oras pe care Daniela il cunoaste foarte bine, pentru ca acolo a s-a nascut si a copilarit Costea.

Ajunse cu cateva ore inainte de petrecere, Bianca si Daniela s-au cazat la hotel, apoi s-au hotarat sa faca o plimbare in oras. Insa, nici prin cap nu i-a trecut brunetei ca va da nas in nas cu fostul ei socru:”Intalnirea a fost una intamplatoare, iar tatal lui Mihai a fost foarte incantat sa o vada pe Daniela. A imbratisat-o si au vorbit timp de cateva minute. Domnul Costea i-a cerut inca o data iertare fostei sale nurori in numele lui “Nila”, insa ea nu a vrut sa vorbeasca despre el, spunand ca este un subiect inchis si ca a trecut peste”, a declarat un apropiat al brunetei, pentru CANCAN.ro.

Nu si-a refacut viata!

Desi au trecut mai bine de sapte luni de la despartirea de Costea, Daniela Crudu nu si-a refacut viata. Recunoaste ca are o multime de admiratori, insa nici unul nu a facut-o sa se indragosteasca. In urma cu cateva luni, asistenta TV a iesit de cateva ori cu Bombo, cumnatul lui Pepe, insa intre ei nu s-a infiripat o poveste de dragoste, asa cum credeau apropiatii.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×