Mihai Costea va înnebuni cînd va vedea imaginile astea! Cu cine s-a atins Cruduţa în club

Răzvan Scarlat   
în Reality show
08/03/2014, 11:41
Mihai Costea va înnebuni cînd va vedea imaginile astea! Cu cine s-a atins Cruduţa în club GALERIE FOTO

Daniela Crudu a revenit in forta in viata de noapte, dupa un an si jumatate de pauza.

Iubitul Danielei, stelistul Mihai Costea, i-a dat liber brunetei sa apara in prezentari de moda, semn ca relatia celor doi se afla pe un fagas normal. Bruneta nu a dezamagit, joi seara, la Loka Lounge din Bucuresti, unde revenirea ei a fost intampinata cu aplauze din partea publicului.

Loading the player…

Vizibil emotionata, Cruduta si-a intrat imediat in mana, iar la sfarsitul prezentarii a luat in primire o bruneta tunata, pe care a mangaiat-o discret pe fund, dupa care s-a lipit de ea ca timbrul de scrisoare. Drept raspuns, bruneta s-a lins pe buze de placere.

Atingerile tandre nu au fost insa la fel de explicite ca-n vremurile bune, din perioada ex-Costea, cand Cruduta isi facea de cap de fiecare data cand avea ocazia. Cu toate astea, pentru ca toti ochii erau atintiti asupra ei, barbatii din sala au remarcat imediat gestul, care a devenit subiect de discutie pentru tot restul serii.

Mihai Costea nu si-a facut aparitia in cafeneaua de pe bulevardul Decebal, insa el a venit aici impreuna cu Daniela cu o seara inainte, pentru a „inspecta” zona. Cand a vazut ca totul este in regula, Mihai si-a dat ok-ul, iar Cruduta a putut sa defileze in voie.

2 3 4 5

 

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×