Dani Oţil + Flavia = LOVE! FOTO care aruncă în aer lumea mondenă! Galerie foto incendiară cu Flavia!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/09/2015, 13:00
Dani Oţil + Flavia = LOVE! FOTO care aruncă în aer lumea mondenă! Galerie foto incendiară cu Flavia! GALERIE FOTO

Aflat la un restaurant, Dani Oţil este extrem de apropiat de una dintre colegele sale de la matinal.

Nu mai este nicio îndoială că Dani Oţil şi Flavia, colega sa de la matinal, se înţeleg foarte bine şi în afara platoului de filmare, ceea ce a făcut să apară o mulţime de speculaţii despre o posibilă idilă între cei doi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INCENDIARE CU FLAVIA ŞI DANI! BLONDA E DEMENŢIALĂ!)

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

 

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

 

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

Fără a-i păsa ”de gura lumii”, Dani şi-a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, alături de Flavia, făcând un gest surprinzător. Prezentatorul a făcut o glumă şi şi-a luat colega de gât, explicându-şi apoi gestul, în stilu-i caracteristic. ”Când nu îţi comanzi nimic, dar îmi iei din farfurie”.

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR! 

 

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

 

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

Fanii au reacţionat imediat: „Sînt împreună clar!”, a fost mesajul acestora. Fotografia care a incendiat reţeaua de socializare este a cincea din galerie.

 

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

 

Închide ×