Dana Varga, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, vânzătoare de artificii: „Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 17:18
Dana Varga, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, vânzătoare de artificii: „Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul”
Dana Varga, surprinsă la taraba cu petarde. Sursa foto: captură Youtube Revista de Alba

Dana Varga, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, cea care l-a comparat pe președintele României cu Hitler, a fost surprinsă de fotoreporterii unui cunoscut site din România într-o ipostază inedită.

Dana Varga, de la guvern la taraba cu petarde și artificii

Paparazzii de la cancan.ro au pozat-o pe Dana la o tarabă cu petarde și artificii (puteți vedea aici fotografiile). Femeia îi acordă o mână de ajutor fiului ei, din când în când, căci afacerea îi aparține acestuia.

Dana este fiica fostului bulibașă din Gilău, Rudolf Varga, iar în ultimii ani s-a implicat în apărarea drepturilor comunității rome din țară, activând în mai multe organizații.

„Da, fiul meu comercializa petarde în perioada sărbătorilor”

Despre faptul că a fost surprinsă vânzând artificii, Dana Varga a spus: „Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul”.

„Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a mai spus Varga pentru cancan.ro.

Varga a fost eliberată din funcția de consilier al fostului premier, Viorica Dăncilă, în noiembrie 2019. Aceasta publicase o fotografie discriminatoare la adresa președintelui Iohannis, pe care l-a comparat cu fostul Fuhrer.

Chiar dacă postarea a fost ștearsă la scurt timp de pe pagina ei de Facebook, femeia și-a atras numeroase critici, iar printre cei care au reacționat s-au numărat și reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în România Elie Wiesel.

Dana Varga a fost consilieră fostei doamne prim-ministru din anul 2017. A făcut parte și din guvernul condus de Victor Orban. Fusese numită în ianuarie 2015 consilier de stat pe problemele romilor, însă a eliberat postul după preluarea guvernării de către liderul Renew Europe, Dacian Cioloș.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×