Dana Varga, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, vânzătoare de artificii: „Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul”

Dan Suta  
înStiri de ultima ora
19/01/2020, 17:18
Dana Varga, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, vânzătoare de artificii: „Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul”
Dana Varga, surprinsă la taraba cu petarde. Sursa foto: captură Youtube Revista de Alba

Dana Varga, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, cea care l-a comparat pe președintele României cu Hitler, a fost surprinsă de fotoreporterii unui cunoscut site din România într-o ipostază inedită.

Dana Varga, de la guvern la taraba cu petarde și artificii

Paparazzii de la cancan.ro au pozat-o pe Dana la o tarabă cu petarde și artificii (puteți vedea aici fotografiile). Femeia îi acordă o mână de ajutor fiului ei, din când în când, căci afacerea îi aparține acestuia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dana este fiica fostului bulibașă din Gilău, Rudolf Varga, iar în ultimii ani s-a implicat în apărarea drepturilor comunității rome din țară, activând în mai multe organizații.

„Da, fiul meu comercializa petarde în perioada sărbătorilor”

Despre faptul că a fost surprinsă vânzând artificii, Dana Varga a spus: „Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul”.

„Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a mai spus Varga pentru cancan.ro.

Varga a fost eliberată din funcția de consilier al fostului premier, Viorica Dăncilă, în noiembrie 2019. Aceasta publicase o fotografie discriminatoare la adresa președintelui Iohannis, pe care l-a comparat cu fostul Fuhrer.

Chiar dacă postarea a fost ștearsă la scurt timp de pe pagina ei de Facebook, femeia și-a atras numeroase critici, iar printre cei care au reacționat s-au numărat și reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în România Elie Wiesel.

Dana Varga a fost consilieră fostei doamne prim-ministru din anul 2017. A făcut parte și din guvernul condus de Victor Orban. Fusese numită în ianuarie 2015 consilier de stat pe problemele romilor, însă a eliberat postul după preluarea guvernării de către liderul Renew Europe, Dacian Cioloș.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×