Dana Săvuică nu se mai vede mergând la altar: ”Nu mai cred în căsnicie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 21:04
Dana Săvuică nu se mai vede mergând la altar: ”Nu mai cred în căsnicie”

Dana Săvuică a divorțat după 26 de ani de căsnicie, dar a reușit să meargă mai departe. Fostul model și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat la doar 4 ani după ce s-a despărțit de fostul soț, dar mărturisește că vrea să fie discretă cu viața sa amoroasă.

Fostul model Dana Săvuică despre căsnicie: „Ajungi inevitabil într-un punct mort”

Prima femeie care a apărut pe copertă revistei „Playboy” din România, Dana Săvuică, nu a renunțat niciodată la dragoste în ciuda faptului că a trecut printr-un divorț în urmă cu 4 ani. Vedeta a mărturisit că a ales să taie răul de la rădăcină și apoi s-a dedicat vieții personale descoperind cât de mult îi place să călătorească.

După doar un an și jumătate de la semnarea actelor de divorț fostul model s-a îndrăgostit din nou. Bărbatul care i-a cucerit inima este un vechi prieten pe care-l cunoaște din adolescență, de când avea 17-18 ani, dar alături de care Dana nu dorește să ajungă la altar. Blondina a mărturisit că a luat această decizie pentru că nu mai crede în căsnicie.

„Eu nu mai cred în căsnicie, pentru că mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort. Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia.

Dana Săvuică despre secretul unei relații armonioase

Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă şi nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele.

Eu mi-am resetat cumva gândirea. Când m-am măritat, aveam mentalitatea aceea clasică, cum că o soţie trebuie să se comporte într-un anumit fel, că trebuie să facă un copil, că bărbatul trebuie să aducă banii în casă…”, a mărturisit vedeta pentru okmagazine.ro.

Vedeta este de părere că secretul unei relații fericite stă în respectul dintre cei doi adulți. Dana Săvuică nu este de acord cu o relație deschisă și nu ar suporta niciodată gândul că partenerul ei de viață o înșală. Fostul model a mai precizat că se distrează extraordinar de bine alături de bărbatul pe care-l știe de 33 de ani și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

De asemenea, fosta prezentatoare a emisiunii „E OK să fii vedetă?” a mai declarat că poate vorbi deschis cu actualul ei iubit și nu este genul de persoană insistentă care sună din orice motiv. Dana Săvuiacă nu dorește să-și pună la tapet relația de dragoste și preferă să țină ascunse detaliile despre bărbatul care o face fericită.

„Suntem foarte buni prieteni şi ne distrăm foarte mult împreună, râd cu el din toată inima! Pot să vorbesc orice cu el şi nu am teama că, dacă îi spun nişte lucruri, ar putea mai târziu să mi le arunce în faţă, ca să mă facă să mă simt prost sau ca să le folosească împotriva mea.

Nu e genul de partener care să mă preseze cu telefoane şi mesaje atunci când ştie că sunt ocupată. Chiar dacă n-a avut niciodată tangenţe cu lumea showbizului, înţelege tot «bagajul» unei persoane publice (emisiuni, interviuri, şedinţe foto, evenimente, întâlniri de business) şi-l respectă”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×