Dana Budeanu, implicată în mai multe scandaluri! S-a certat cu fosta iubită a lui Smiley și a atacat-o pe Ecaterina Andronescu

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 16:43
Dana Budeanu, implicată în mai multe scandaluri! S-a certat cu fosta iubită a lui Smiley și a atacat-o pe Ecaterina Andronescu
Dana Budeanu s-a legat de mai multe personalități din România. Sursa foto: PRO TV/ ziare.com/ Instagram. Colaj: Fanatik

Dana Budeanu, vedeta-controversă, s-a remarcat de-a lungul anilor cu mai multe scandaluri. S-a certat cu fosta iubită a lui Smiley, celebra Sânziana Negru și, printre personalitățile pe care le-a atacat în decursul anilor se numără inclusiv oameni politici precum Ecaterina Andronescu.

Pentru Dana Budeanu, conflictul e mediul ei

Dincolo de criticile fundamentate sau nu pe care le aducea vedetelor din punct de vedere stilistic, designerul care avea o rubrică de critici fashion la PRO TV a purtat conflictele dincolo de emisiunile în care apărea, în special pe rețeaua de socializare Facebook. Dana s-a remarcat prin comentarii răutăcioase în care fanii au remarcat că instiga la ură, iar unele dintre acestea nu pot fi reproduse.

Vedeta a avut un conflict cu fosta iubită a lui Smiley, Sânziana Negru. Aceasta a ironizat-o pe influenceriță spunând că nu e decât fosta lui Smiley, iar Sânziana a luat foc. „Cu ce drept, dragă Dana, designer…, mă etichetezi tu pentru ceva ce are legătură cu viața mea personală? O să spui că nu știi nimic altceva despre mine. Te-a interesat să cauți? (…) Apropiații mi-au zis să nu scriu nimic pe tema asta. M-au sfătuit să tac pentru a nu alimenta o mizerie. Dar și mizeriile au o limită”, a fost răspunsul Sânzianei Negru, notează evz.ro.

Critici la adresa Ecaterinei Andronescu

În legătură cu Ecaterina Andronescu, Dana a criticat-o pentru că nu a fost mulțumită de rezultatele de la simularea la Evaluarea Națională: „Băi, vedeți că doamna Cati nu e mulțumită de rezultatele de la Simulare! Aoleu! Pe bune? Vrea mai mult de la profesori, băi, ești nebun? Care profesori? Careee? (…) Anulați Evaluarea Națională și dați-le copiilor noștri anii de liceu înapoi, animalelor”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×