Dana Budeanu critică felul în care stiliștii o îmbracă pe Andra și dă niște sugestii: „Ea e din America de Sud. E Jennifer Lopez”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/11/2019, 15:37
Dana Budeanu critică felul în care stiliștii o îmbracă pe Andra și dă niște sugestii: „Ea e din America de Sud. E Jennifer Lopez”
Dana Budeanu spune că stilul Andrei este asemănător cu al lui Jennifer Lopez. Sursa foto: Youtube

Dana Budeanu a comentat stilul vestimentar al cântăreței Andra și a criticat-o pe cea cu care vedeta de la PRO TV colaborează, Hilke Muslim. Designerul susține că Andrei nu i se potrivesc ținutele punk, sacourile și că nu e o cântăreață care să fie experimentul unor trenduri în fashion.

Dana Budeanu spune că Andra trebuie îmbrăcată ca Jennifer Lopez

Fosta colaboratoare a postului de televiziune PRO TV și-a arătat aprecierea față de Andra în emisiunea online pe care o realizează pe Youtube și spune că, spre deosebire de alți stiliști cu care colaborează muziciana, ea chiar o cunoaște personal și știe ce i s-ar potrivi.

Dana Budeanu le dă câteva sugestii celor care o ajută din punct de vedere vestimentar pe cântăreața de muzică pop-latino, despre care spune că seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez din punct de vedere stilistic și ar trebui să profite de latinitatea pe care o exprimă prin toți porii.

Budeanu: „Andra nu are cum s-o ardă cu șepcuțe”

„Vreau să îi spun Hilkei, pe care o admir foarte mult, că Andra e o flacără de femeie. Nu e nici punk, nici rock, nici nimic. Ea s-a născut în România, dar este din America de Sud. Eu nu am ce să spun despre Andra mai mult decât că este din America de Sud”, a spus Dana Budeanu.

„Ea e Jennifer Lopez. Voi nu înțelegeți cine e Andra. Nu poți să îi pui pălăriile alea. Zâmbetul ei este peste orice accesoriu de pus în cap. Vorbesc despre ea pentru că o cunosc și este un artist imens al acestei țări. Cel mai iubit, cel mai urmărit”, a adăugat Dana.

„Repet: tot ceea ce este pe lângă aceste abordări vestimentare e greșit. Nu poate fi ciudată, make-up-ul, părul, știu cine i le face, bine. Sunt în jurul unui zâmbet. Andra nu are cum s-o ardă cu șepcuțe sau căciuli. Vă rog urmăriți tot ceea ce face din punct de vedere stilistic Jennifer Lopez”, a conchis Budeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×