Dana Budeanu a ajuns ținta ironiilor pe Internet după emisiunea sa online! Mesajul care s-a viralizat. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/12/2019, 19:41
Dana Budeanu a ajuns ținta ironiilor pe Internet după emisiunea sa online! Mesajul care s-a viralizat. FOTO GALERIE FOTO
Dana Budeanu, luată peste picior de un mafiot. Postarea a devenit virală. Sursa foto: playtech.ro

Dana Budeanu a trecut emisiunea „Verdict” în mediul online, iar într-un episod i-a criticat pe ”mafioți”. Unul dintre aceștia i-a dat creatoarei de stil o replică usturătoare, iar mesajul a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare. 

Dana Budeanu, luată la rost de un ”mafiot”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu face de puțin timp o emisiune online intitulată sugestiv „Verdict”. Designerul a luat la rost ”mafioții” care țin poșeta ”amețitelor” în mall, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Unul dintre ”mafioți” i-a trimis creatoarei de stil un mesaj usturător. VEZI FOTO

Alyn Cezar nu a stat mult pe gânduri și i-a cerut Danei Budeanu să-i plimbe căruțul cu copil pentru că el nu poate, fiind mafiot. Postarea s-a viralizat instant și a fost distribuită de peste 900 de utilizatori.

„Sărumana Dana vi să-mi plimbi și mie băiatul că nevasta mea nu este acasă și eu sunt mafiot nu împing căruțul! Ms”, este mesajul trimis de mafiot paginii creatoarei. De remarcat faptul că pagina căreia i-a fost adresat mesajul nu există. Așadar, nu este pagina oficială a Danei Budeanu.

Dana Budeanu, mesaj acid la adresa cuplurilor de mafioți și amețite

„Bună ziua cuplurilor de mafioţi şi ameţite care au poză la comun pe contul de socializare. Nu are cum vreodată decât să fie ideea ei. E pă siguranţă. Să vadă lumea că eşti combinat…noi suntem una şi aceeaşi persoană.

Bă, ca femeie e ok, bă da’ ca băiat eşti pilaf, pilaf…. efectiv eşti lesă.

Bă, sunt aceiaşi mafioţi care merg cu ameţitele la mall…să-i ţină geanta, poşeţica, să-i zică ce vrea să-şi cumpere…Băi, ce căutaţi la mall? Ce sunteţi voi, măi, cuierul lu’ aia? Ameţitele să meargă la mall cu găştile lor, tu n-ai ce să cauţi cu ea.

Eşti fătălău? (…) Ce bărbat stă cu o femeie să-şi ia ruj? Vreau să ştiu şi eu! Ăia care ling culoarul la ginecolog…ce căutaţi mă la ginecolog? Vă controlează şi pe voi? Mergi odată, dar nu mergi la toate controalele după ea, să se ducă femeia singură, că ea e însărcinată.

Ea naşte, ea alăptează….vrei să alăptezi tu? La muncă, mă! (…) Vă ţin alea peste tot, vă vopsesc pe la perciuni..ce bărbaţi sunteţi voi, mă?”, îi întreabă Dana Budeanu pe fătălăi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×