Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, mărturisire sfâșietoare: “O visez des. Mi-e dor de ea”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 17:58
Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, mărturisire sfâșietoare: “O visez des. Mi-e dor de ea” GALERIE FOTO
Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, mărturisire sfâșietoare

Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu a făcut o mărturisire sfâșietoare despre regretata artistă. Actrița a murit pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular, la 81 de ani, iar de atunci suferă enorm după Stela.

Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, a făcut o mărturisire sfâșietoare

De altfel, acesta poveștește că ”Regina comediei românești” îi va rămâne în suflet până la finalul vieții sale drept o prietenă de suflet. Printre cei care nu își revin după pierderea artistei, chiar dacă a trecut ceva vreme de când s-a prăpădit, se numără fiica ei, Doina Maximilian, dar și primul soț, Dan Puican, cel cu care Stela Popescu a păstrat o relație de prietenie și după divorț.

O visez foarte des pe Stela, am visat-o şi acum zece zile, eram cu Adriana Trandafir la o discuţie amicală. Ţin minte că Adriana îmi spunea că şi-a deschis un magazin, dar să nu spun nimănui. Atunci eu am întrebat-o «Cui să îi zic, dacă Stela a murit?» Am început să plângem amândoi de dorul ei. Îmi este dor de ea, îmi este dor să mai vină la mine acasă, să stăm de vorbă la o cafea eu, soţia şi Stela, dar timpul nu îl mai putem da înapoi, rămânem doar cu amintirile frumoase”, a declarat fostul șot al Stelei pentru click.ro.

Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, mărturisire sfâșietoare: “O visez des. Mi-e dor de ea”
“O visez des. Mi-e dor de ea”

”Îmi pare rău că nu a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor, la Bellu, acolo unde trebuia”

Cât despre starea sa de sănătate, Dan Puican spune că: „Eu sunt bine, mă lupt cu bătrâneţele mele! Nu mai ştiu nimic ce se mai întâmplă cu Doina Maximilian (n.r- fiica adoptivă a Stelei), nu am nici o legătură.

Nu am mai avut vreo conversaţie cu ea, ştiu doar că stă în casa lăsată de Stela şi cam atât. În urmă cu un an i-am dat de pomană Stelei, iar de atunci nu am mai făcut nimic, nici nu am mai fost pe la mormânt, pentru că este foarte departe locul unde îşi doarme somnul de veci. Îmi pare rău că nu a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor, la Bellu, acolo unde trebuia”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×