Dan Petrescu, in război cu fosta soţie! Vezi MOTIVUL scandalului

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/05/2015, 00:01
Dan Petrescu, in război cu fosta soţie! Vezi MOTIVUL scandalului GALERIE FOTO

Au divortat de ani buni, insa nu vor sa ingroape securea razboiului. Dana, fosta sotie a lui Dan Petrescu, este facuta foc pe antrenor, pe care il acuza ca nu da suficienti bani pentru educatia fiicelor sale, care studiaza in strainatate.

Au format un cuplu timp de 11 ani, iar din mariajul lor s-au nascut doua fete, Rebecca si Chelsea. Insa, in 2005, Dan si Dana Petrescu au divortat cu scandal, dupa ce antrenorul a aflat ca sotia l-a inselat timp de trei ani cu un coleg si prieten, fotbalistul Radu Niculescu. De atunci,cei doi fosti soti sunt la cutite, iar Dana, care a pastrat fostului sot, l-a dat in judecata de doua ori pentru marirea pensiei alimentare.

Femeia, de profesie psiholog, a considerat ca Dan Petrescu a platit prea putina pensie alimentara in raport cu veniturile incasate, asa ca a cerut instantei majorarea sumei pe care antrenorul o avea de platit pentru fiicele sale.

Dan Petrescu 1

Nu ajunge la un consens cu fosta sotie!

Astfel, judecatoria a decis in 2012 ca fotbalistul sa plateasca 100.000 de euro pensie alimentara pentru cele doua fete, care studiaza in Anglia. In urma cu cateva luni insa, discutiile in contradictoriu au inceput din nou intre Dan Petrescu si fosta lui sotie: „Dana tot este nemultumita de banii pe care ii primeste de la antrenor. Ar vrea si mai mult si sustine ca da foarte mult pe studiile fetelor, pe meditatii, pe cazarea acestora in Anglia si pe intretinerea lor. Dan insa nu concepe inca o marire, mai ales ca acum nu mai are echipa si nu mai incaseaza nimic. De unde sa scoata la nesfarsit atatia bani?”, a declarat un apropiat al fostului international, pentru CANCAN.ro.

Mai are o fetita din a doua casatorie!

Dan Petrescu 2

In 2007, Dan Petrescu s-a recasatorit cu o tanara de profesie manechin, Adriana, iar un an mai tarziu s-a nascut cea de-a treia fiica a sa. Antrenorul are o casnicie de invidiat si isi face timp tot timpul de sotia sa.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×