Dan Negru, în lacrimi! Trece prin momente grele: „M-a năucit vestea”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/04/2015, 11:50
Dan Negru, în lacrimi! Trece prin momente grele: „M-a năucit vestea” GALERIE FOTO

Celebrul prezentator de televiziune are sufletul frânt după ce unul dintre idolii săi s-a stins din viaţă.

Marele om de radio Paul Grigoriu a încetat din viaţă la vârsta de 70 de ani. Realizatorul a fost găsit mort în locuinţa sa din comuna Buciumeni, judeţul Dâmboviţa.

Dan Negru, care nu doar l-a cunoscut pe celebrul om de radio, ci a fost şi unul dintre idolii săi, a fost profund marcat de teribila veste.

„M-a năucit vestea! M-am apucat de radio în anii 90 imitându-l pe Paul Grigoriu! Mi-a fost idol în breasla asta! Mă trezeam dimineaţă la 5 că să-i ascult matinalul şi adeseori îl înregistram pe casete audio, ascultându-l iar şi iar. Am avut apoi şansa să-l întâlnesc la Radio Vacanţă, ba chiar să stăm de vreo câteva ori împreună la microfon, în aceeaşi cabină! Paul Grigoriu a însemnat pentru radioul românesc ce a însemnat pentru televiziunea din România Valeriu Lazarov… Ultima dată l-am întâlnit într-o noapte, eu invitatul unui late night la România Actualităţi, el încă pe holurile radioului pe la 1 noaptea.Mi-a spus cu vocea-i inconfundabilă şi cu o ţigară în mână: „Puştiule, totuşi ai greşit că te-ai lăsat de radio”. De la matinal zicere…Paul Grigoriu. Drum bun! „, a mărturisit Dan Negru pe pagina sa de pe un site de socializare.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×