Dan Negru, impresionat de spectatorii de pe Arena Națională, le atrage atenția politicienilor: „Or să vă calce pe cap!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 12:32
Dan Negru, impresionat de spectatorii de pe Arena Națională, le atrage atenția politicienilor: „Or să vă calce pe cap!”
Dan Negru, mesaj pentru politicieni după meciul România - Norvegia *foto: facebook

Realizatorul tv Dan Negru a avut un mesaj dur pentru politicienii români, după ce a fost impresionat de felul în care au cântat zecile de mii de copii care s-au aflat marți pe Arena Națională, la meciul dintre România și Norvegia, terminat la egalitate, scor 1-1, în preliminariile pentru Euro 2020. Negru e sigur că acești copii vor putea să se schimbe societatea din țara noastră.

Dan Negru, mesaj pentru politicienii români, după partida cu copii contra Norvegiei

Dan Negru a avut un mesaj dur pentru politicienii români, căruia i-au asociat și un video cu momentul în care a fost cântat imnul pe Arena Națională la partida cu Norvegia. Realizatorul tv este sigur că cei mici vor reuși să schimbe țara, dacă vor rămâne în România.

„Dacă aș fi politician in România m-ar speria vocile ălora 30 mii de copii care au cântat imnul aseară pe stadion. Dacă din ăștia 30 mii mai rămân 10 mii in țara și tot e de ajuns. La cât patos au pus când au cântat „în care te adânciră barbarii de tirani” ăștia mici n-or să vă bage in pușcării, or să va calce și pe cap!”, a spus Negru.

Dan Negru, mesaj pentru politicieni după meciul România - Norvegia
Dan Negru, mesaj pentru politicieni după meciul România – Norvegia *foto: facebook

Copiii de la partida România – Norvegia au impresionat presa din toată lumea

Cei peste 30.000 de copii care au venit la meciul de pe Arena Națională au creat o emoție importantă la partida cu Norvegia. Atât tricolorii, cât și selecționerul Cosmin Contra s-au arătat încântați de atmosferă. De asemenea, și presa internațională a avut numai cuvinte de laudă pentru micuții prezenți marți pe cel mai mare stadion din țară.

„Ca urmare a scandărilor fanilor de la meciurile cu Spania şi Malta, României nu i s-a permis să joace cu spectatori în tribune, la partida cu Norvegia. Totuşi, Federaţia Română de Fotbal a putut chema la meciul cu Norvegia 30.000 de copii, care au animat stadionul de la Bucureşti”, a notat reputatul cotidian spaniol Marca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×