Dan Negru dezvăluie motivele isteriei coronavirus. ”N-a vorbit nimeni despre asta”

Dan Negru dezvăluie motivele isteriei coronavirus. ”N-a vorbit nimeni despre asta”
Dan Negru dezvăluie motivele isteriei coronavirus. Sursa foto: monden.acasa.ro

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru revine cu un mesaj legat de isteria coronavirus și vine cu explicații pentru amploarea media pe care a luat-o aceast subiect. Jurnalistul spune că televiziunile au înregistrat audiențe record și de aceea este menținută isteria.

Dan Negru dezvăluie motivele isteriei coronavirus

„Și RTNC (Televiziunea Națională din Congo) e în breaking news de coronavirusu. La ei, în Congo, anul trecut au murit 6000 de copii într-o epidemie de pojar! N-a vorbit nimeni despre asta.

În Afganistan, mor anual 30 mii de copii din cauza înfometării. OMS zice că 300 de copii mor de foame în fiecare oră în toată lumea. Fără breaking news!”, scrie Dan Negru pe Facebook.

Jurnalistul spune că televiziunile din întreaga lume au făcut audiențe record, de pe urma coronavirusului

„Ați văzut la noi vreun breaking news despre „boala sărăciei’ cu care au fost înregistrați 11 mii de români anul trecut? România e campioana Europei la TBC. Tot contagioasă și tot potențial fatală.

Știu, una vindecabilă și alta încă nu. Dar când coronavirusul va trece, România va rămâne campionă la tuberculoză. Și ăia 300 de copii vor continua să moară de foame în fiecare oră. Tot fără breaking news-uri…”, a continuat Dan Negru.

Realizatorul de emisiuni a găsit și explicația isteriei mondiale. „După ce Netflixul și online-ul au bubuit în ultimii ani televiziunea clasică, coronavirusul a readus audiențe uriașe ecranelor TV clasice din toată lumea. Așa arată sondajele din Italia, Franța, China, Anglia, Germania. Adică, țările unde televiziunea clasică scădea.

În Italia, știrile și-au triplat audiența cu ajutorul coronavirusului și în China numărul telespectatorilor. În România, profesorul Streinu Cercel spunea ieri că virusul coronavirus e de 10 ori mai slab decat virusul gripal. Și de mii de ori mai promovat.

OMS a reamintit ieri că gripa normală face 60 mii de morți anual în Europa. Doar că morții de gripă clasică fac audiențe mai mici decat bolnavii-sănătoși de coronavirus, conchide Dan Negru.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×