Dan Diaconescu se reprofilează! A lansat o afacere „dulce” care are deja mulţi admiratori

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/12/2017, 13:30
Dan Diaconescu se reprofilează! A lansat o afacere „dulce” care are deja mulţi admiratori GALERIE FOTO

Dan Diaconescu se reprofilează! Omul care a făcut istorie în televiziune a dat uitării pasiunea sa de o viaţă, obligat de magistraţii care l-au eliberat condiţionat, însă cu anumite interdicţii. 

La doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare, Dan Diaconescu surprinde însă plăcut. Omul de afaceri le-a pregătit admiratorilor săi o surpriză „dulce”. Este vorba despre o prăjitură inscripţionată cu iniţialele DD (Dan Diaconescu), cu ciocolată şi fructe. Desertul lui Dan Diaconescu costă 11 lei. 

Dan Diaconescu se reprofilează! A scos pe piaţă prăjitura DD!

Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. La ieşirea din penitenciar, fostul realizator TV le-a declarat jurnaliştilor că nu poate vorbi cu ei despre dosarul său, din cauza interdicţiei de 10 ani şi jumătate, pe care au fixat-o magistraţii.

Judecătoria sectorului 4 a decis că Dan Diaconescu poate fi eliberat condiţionat pentru că „şi-a format o atitudine corectă faţă de valorile sociale” şi pentru că a primit 186 de zile compensatorii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×