Dan Diaconescu se reprofilează! A lansat o afacere „dulce” care are deja mulţi admiratori

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/12/2017, 13:30
Dan Diaconescu se reprofilează! A lansat o afacere „dulce” care are deja mulţi admiratori GALERIE FOTO

Dan Diaconescu se reprofilează! Omul care a făcut istorie în televiziune a dat uitării pasiunea sa de o viaţă, obligat de magistraţii care l-au eliberat condiţionat, însă cu anumite interdicţii. 

La doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare, Dan Diaconescu surprinde însă plăcut. Omul de afaceri le-a pregătit admiratorilor săi o surpriză „dulce”. Este vorba despre o prăjitură inscripţionată cu iniţialele DD (Dan Diaconescu), cu ciocolată şi fructe. Desertul lui Dan Diaconescu costă 11 lei. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dan Diaconescu se reprofilează! A scos pe piaţă prăjitura DD!

Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. La ieşirea din penitenciar, fostul realizator TV le-a declarat jurnaliştilor că nu poate vorbi cu ei despre dosarul său, din cauza interdicţiei de 10 ani şi jumătate, pe care au fixat-o magistraţii.

Judecătoria sectorului 4 a decis că Dan Diaconescu poate fi eliberat condiţionat pentru că „şi-a format o atitudine corectă faţă de valorile sociale” şi pentru că a primit 186 de zile compensatorii.

Închide ×