VIDEO / Diaconescu, 5 ani şi jumătate de PUŞCĂRIE! Reacţie ŞOC: ”Vă las săraci şi naivi, sper să nu vă găsesc tot aşa!”

Andrei Trifan   
în Hotnews
05/03/2015, 00:00
VIDEO / Diaconescu, 5 ani şi jumătate de PUŞCĂRIE! Reacţie ŞOC: ”Vă las săraci şi naivi, sper să nu vă găsesc tot aşa!”

UPDATE 14:40 / „Eu eram pregătit cu un discurs pentru achitare. Acum, însă, cred că niciun român nu mai are încredere în justiţie. Evident că eu nici atât. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, rămîneau să mă închidă pe mine. Vă las săraci şi naivi, sper să nu vă găsesc tot aşa”, a declarat Diaconescu, în momentul în care a fost ridicat de acasă.

VEZI video AICI

În urmă cu puţin timp, Dan Diaconescu şi-a aflat sentinţa: a primit 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare! După executarea pedepsei, Diaconescu nu va mai avea voie să lucreze în presă alţi 5 ani, anunţă ROMANIATV. Decizia este definitivă.

În primă instanţă, Dan Diaconescu a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru şantaj. Procurorii au cerut însă majorarea pedepsei în dosarul în care este acuzat de şantajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei arădene Zarand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

DIACONESCU. Judecat pentru şantaj

În 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Mitruş Ghezea au fost trimisi în judecată de procurorii anticorupţie pentru şantajarea lui Ion Mot si a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

SEX CU CASNICA DE LA MASTERCHEF! CINE E FERICITUL

DOLIU ÎN TETRUL ROM NESC! S-A STINS UN MARE ACTOR

CÎŢI BANI A CÎŞTIGAT O CÎNTĂREAŢĂ CELEBRĂ PENTRU CHINURILE DIN JUNGLĂ

A DIVORŢAT! MUTU RUPE TĂCEREA!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×