INCENDIAR! Ce dezvăluiri face Dan Bittman despre partidele de amor cu Mihaela Rădulescu!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/05/2015, 17:29
INCENDIAR! Ce dezvăluiri face Dan Bittman despre partidele de amor cu Mihaela Rădulescu! GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din showbiz-ul românesc, fermecătorul Dan Bittman (53 de ani), face mărturisiri cel puţin neobişnuite despre fostele lui iubiri, care ar putea deranja peste măsură persoanele direct implicate. Una dintre acestea este nimeni alta decât Mihaela Rădulescu (45 de ani), “diva de la Monaco”, cea cu care Bittman a trăit o intensă poveste de amor în anii ‘90.

În timp ce filma cel mai recent videoclip al său, pentru piesa “De câte ori să te iu­besc”, Dan Bittman a dezvăluit amănunte picante despre iubirile lui. Artistul a vorbit atât despre Tania Budi (47 de ani), cât şi despre Mihaela Rădulescu.

Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea… De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă”, a mărturisit Dan Bittman, emoţionat, potrivit OK Magazine.

tania-budi_0

Cât despre Mihaela Rădulescu… “Mihaela a fost sport, cum îi place ei. Dacă putea să sară din stratosferă, Mihaela Ră­dulescu de atunci o făcea”, a dezvăluit Bittman despre focoasa şatenă.

mihaela_radulescu_romanii

“Asta înveţi de la femei, inteligenţa. Au o in­teligenţă pe care noi, (n.r. bărbaţii), şi dacă o avem, nu ştim s-o practicăm. Suntem mai trufaşi. Noi mergem la război, ele ştiu să aplaneze con­flictele”, a adăugat Dan Bittman, în cadrul aceluiaşi interviu, potrivit sursei citate.

Vezi cel mai recent videoclip al lui Dan Bittman!

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×