Drama neștiută a lui Dan Cruceru. Prezentatorul emisiunii Survivor a făcut totul public: ”A murit pe loc”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 12:11
Drama neștiută a lui Dan Cruceru. Prezentatorul emisiunii Survivor a făcut totul public: ”A murit pe loc”
Dan Cruceru, despre drama prin care a trecut în urmă cu 22 de ani din cauza consumului de alcool. Sursa foto: Facebook.com

Dan Cruceru, cunoscut pe rețele de socializare ca „Taticool”, a povestit una dintre experiențele neplăcute care i-a marcat viața. Prezentatorul show-ului „Survivor” de la Kanal D a relatat o întâmplare care a avut loc în urmă cu 22 de ani pe vremea când era elev la liceu. 

Dan Cruceru și-a pierdut un prieten din cauza alcoolului

Prezentatorul show-ului „Survivor” a dat peste un videoclip care militează împotriva consumului de alcool în rândul tinerilor și a decis să povestească una dintre cele mai neplăcute experiențe prin care a trecut. Dan Cruceru a scris pe blogul personal cum alocoolul i-a răpit cel mai bun prieten.

Deși au trecut 22 de ani prezentatorul TV nu a vorbit până acum despre drama care i-a marcat viața. Taticool era elev la liceul militar din Breaza și ca orice adolescent a început să consume alcool și să sară gardul din unitate pentru a cumpăra băutură de la magazin, totul până într-o zi.

„O zi nefastă din primăvara lui ‘97. Au trecut 22 de ani de atunci. Și n-am scris până acum despre asta. Încă mă doare. Eram clasa a X-a, în liceul militar. La Breaza”, așa și-a început Dan Cruceru mărturisirea. 

Prezentatorul TV despre pierderea lui Paul din cauza alcoolului

Dar, pentru că avem 15 ani, căutam să fiu și un șef de gașcă. Unul de-ai lor, cu ei și la bune și la rele. Și, Doamne, câte rele mai făceam! Deși vorbeam de o unitate militară, consumul de alcool era frecvent.

Cumva, săream gardul și mergeam la barurile din oraș sau ne cumpăram de la chioșcuri și beam, pe ascuns, în cameră. Și ni se părea cool. De fapt, pe vremea aia nu aveam acest cuvânt în vocabular.

Era mișto, era de gașcă, era camaraderesc. Și beam! Să ne uităm amarul că eram închiși în unitate, că profesorii erau nașpa, că trebuia să ne trezim la 6.00 zi de zi, că nimeni nu ne înțelegea. Chestii de adolescenți rebeli. 

În acea vineri, aveam permisie. Urma să ajung la Focșani, la părinții și prietenii mei din copilărie. Am plecat șapte din unitate, în gașcă. Eram toți, în uniforme. Tineri, mândri, frumoși.

În drum spre trenurile care urmau să ne ducă acasă, ne-am luat „ceva” pentru drum. Niște lichior ieftin, cred. Ceva de amețeală, fără o pagubă mare în buzunar.

Am băut cu toții în trenul de la Breaza la Ploiești. Vreo oră de veselie și sticle golite. Apoi ne-am despărțit. Eu am luat trenul spre Focșani, alții spre Buzău, alții spre Mizil.

Dan Cruceru: „A încercat să facă o trăznaie. A murit pe loc”

Prezentatorul și-a continuat povestirea adăugând că a aflat de moartea bunului său prieten, Paul, abia duminică când s-a întors la liceu. Dan Cruceru îl descrie pe regretatul său coleg de liceu ca fiind „un tânăr de 15 ani, frumos, puternic, liber, rebel. Ca mine”.

Vedeta de televiziune este profund îndurerată de moartea amicului său chiar dacă au trecut foarte mulți ani de atunci. Fostul reporter a povestit cum și-a pierdut viața prietenul său susținând că acesta era „foarte, foarte beat”.

„Aproape de Mizil, a deschis ușa trenului și a încercat să facă o trăznaie. Să se agațe nu știu cum de tren. Și a căzut. A murit pe loc. Avea 15 ani. Și era foarte, foarte beat”, a mai scris prezentatorul pe blogul personal.

Prezentatorul TV, la un pas de a-și distruge viața: „Nu am înțeles cât de gravă fusese fapta mea”

Dan Cruceru a continuat să povestească drama prin care a trecut din cauza alcoolului spunând că a fost sancționat de conducerea liceului și s-a ales cu nota 6 la purtare. Din elevul exemplar, șeful clasei, a ajuns că spele toalete, să smulgă iarba dintre borduri și să facă plantoane.

„Am scăpat, dar am fost la doar un pas de a-mi distruge viața. Exmatricularea e un lucru groaznic pentru un elev. A fost groaznic. Mult mai puțin, însă, față de ce a pățit Paul. 

Voi ține minte toată viața acele imagini: Paul în sicriu, bocancii scufundați în noroi, lacrimile de pe obrajii tatălui meu, șasele de la purtare din carnetul de note, a încheiat prezentatorul.

  • 15 ani avea Dan Cruceru când și-a pierdut prietenul din cauza consumului de alcool
  • 22 de ani au trecut de la tragicul eveniment petrecut în timpul liceului
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×