Dacian Cioloş, în tandreţuri cu o tânără de 30 de ani. Vezi care este legătura ei cu Putin! FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
04/09/2017, 16:48
Dacian Cioloş, în tandreţuri cu o tânără de 30 de ani. Vezi care este legătura ei cu Putin! FOTO GALERIE FOTO

Dacian Ciolos, motiv de divort! Fostul premier Dacian Cioloş, în vârstă de 48 de ani, a fost recent surprins în compania unei tinere consătence. Mergeau îmbrăţişaţi prin Herăstrău, apoi fostul premier a condus-o la aeroport. Vezi mai multe imagini sus, în GALERIA FOTO

Jurnaliştii de la Sursa Zilei au descoperit cine este tânăra misterioasă. Se numeşte Andrada Morar şi este membră a celei mai vechi companii americane de relaţii publice. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Face parte din stafful celebrei şi puternicei companii americane de consultanţă politică Ketchum. Are 30 de ani şi este din Zalău, oraşul natal al lui Dacian Cioloş.

Dacian Ciolos a ieşit cu angajata lui Putin

Lucrează de peste şapte ani în cadrul companiei Ketchum, ocupând diverse funcţii, iar din ianuarie 2016 este vicepreşedinte şi director pentru strategie digitală.

Kentchum este cea mai veche agenţie de relaţii publice din America, înfiinţată în 1919. Are 23 de agenţii deschise în toată lumea şi 46 de firme afiliate (printre care una şi în România). Ketchum Worldwide aparţine grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin şi Gazprom.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×