Dacian Cioloș cere moțiune de cenzură pentru Tudorel Toader: „Nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/10/2018, 12:28
Dacian Cioloș cere moțiune de cenzură pentru Tudorel Toader: „Nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară”
Dacian Cioloș cere moțiune de cenzură pentru Toader

Fostul premier al României, Dacia Cioloș, cere tuturor partidelor să depună moțiune de cenzură. Se pare că președintele fondator al mișcării România Împreună a scris aceasta pe contul său personal de socializare.

„Procurorul General Augustin Lazăr a fost numit în funcție perfect legal și îndeplinind toate condițiile prevăzute de procedură.Domnule Toader, puteți abuza adevărul, pentru că fiecare ființă are liber arbitru, dar nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară”, a afirmat Dacian Cioloș în postarea din mediul online.

Dacian Cioloș cere moțiune de cenzură: „Să pună capăt acestei mascarade”

Mesajul vehement lăsat de fostul premier al României pe un site de socializare argumentează necesitatea declansării unei astfel de proceduri de moțiune de cenzură. Această inițiativă a fost urmarea unei acțiuni de revocare a lui Augustin Lazăr, Procuror General, dar care a fost prima oară inițiată de Tudore Toare, ministru. „Procurorul General Augustin Lazăr a fost numit în funcție perfect legal și îndeplinind toate condițiile prevăzute de procedură. Domnule Toader, puteți abuza adevărul, pentru că fiecare ființă are liber arbitru, dar nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară.

https://www.youtube.com/watch?v=dZHivRLG9Ho

Dacă această conștiință se mai reflectă măcar puțin în Parlamentul acestei țări, atunci ar trebui să ne ofere un guvern demn de acest nume și de această responsabilitate. Aștept, așa cum cred că așteaptă mulți români disperați și sătui de ipocrizii politice, ca partidele și parlamentarii cărora le pasă de soarta țării să pună capăt acestei mascarade, să depună și să voteze moțiunea de cenzură”, a scris în mesajul din mediul online fondatorul mișcării România Împreună. Se pare că ministrul justiției, Raluca Prună, cea care a făcut propunerea funcției de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție lui Augustin Lazăr, a făcut anumite precizări. Aceasta a specificat criteriile formale pe care le îndeplinea amul politic la momentul formulării propunerii, reverificarea acestora, dar și câteva elemente suplimentare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×