Vă prezentăm noul Renault Duster! Ce modificări a suportat noul Duster!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/11/2017, 16:37
Vă prezentăm noul Renault Duster! Ce modificări a suportat noul Duster! GALERIE FOTO

Renault îi schimbă faţa noului Duster pentru pieţele unde Dacia încă nu a pătruns! Noul Duster primeşte siglă Renault pentru respectivele pieţe şi va suporta şi câteva mici modificări la interior, cît şi la exterior. Pe lângă acestea, SUV-ul oferă şi un motor pe benzină de 2.0 litri. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

După ce am văzut în această toamnă cea de-a doua generaţie Dacia Duster în toată splendoarea sa la Salonul Auto de la Frankfurt şi ne pregătim în această lună de primul test oficial cu noul model, astăzi avem în faţă varianta Renault a lui Duster.

Noul Dacia Duster se transformă în Renault Duster pentru Rusia

Modelul va fi vândut sub sigla mărcii franceze pe toate pieţele pe care nu este prezentă Dacia, în principal în zona Americii de Sud şi în Asia, dar şi pe anumite pieţe geografic europene, precum Ucraina sau Rusia.

Modificările faţă de varianta Duster vândută sub siglă Dacia sunt mai degrabă minore şi vizează câteva elemente estetice interioare şi exterioare. În ceea ce priveşte exteriorul, modificarea notabilă se referă la forma grilei frontale, care preia liniile caracteristice modelelor din gama Renault şi primeşte în centru sigla mărcii franceze. În rest, profilul şi spatele lui Duster în variantă Renault rămân nemodificate faţă de versiunea Dacia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×