Dacia Duster 2 s-a lansat oficial la Frankfurt! GALERIE FOTO cu ultima bijuterie Dacia!

Filon Stan   
în Galerie foto
13/09/2017, 00:10
Dacia Duster 2 s-a lansat oficial la Frankfurt! GALERIE FOTO cu ultima bijuterie Dacia! GALERIE FOTO

Dacia Duster 2 a fost prezentată oficial la Frankfurt Motor Show! Oficialii companiei româneşti deţinută de grupul Renault au dezvăluit a doua generaţie a micului SUV Duster, model care a uimit asistenţa printr-un design unitar şi caracteristici demne de titulatura „smart buy”.

Noua Dacia Duster are 4,3 metri lungime, o lăţime de 1,8 metri şi o gardă la sol de 21 cm. Portbagajul are un volum de 445 de litri, în varianta 4×2, şi 376 litri, dacă alegi 4×4. Totul la maşina aceasta pare să fie despre confort, cel puţin din ce au declarat oficiali Renault şi din cum arată în poze. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dacia Duster 2 cu 110 CP

Dacia Duster 2 se prezintă cu un nou design, atât exterior, cât şi interior, şi cu o gamă extinsă de echipamente. Noul Duster păstrează însă atuurile care au contribuit la succesul primei generaţii : un spaţiu interior generos, capacităţi remarcabile în off-road şi un preţ invidiat de mulţi competitori.

În exterior, stilul abordat conferă modelului un aspect mai viguros, deşi dimensiunile exterioare sunt aproape neschimbate. În interior, planşa de bord şi scaunele au fost complet redesenate, iar capacitatea de depozitare a fost sporită prin introducerea unor noi spaţii, ingenioase.

Dacia Duster 2018 va fi disponibilă în patru versiuni: două pe benzină, două diesel. Motorizările pe benzină sunt: SCe 115 (4×2) sau TCe 125 (4×2, 4×4). Când vine vorba de motorină, poţi alege dCi cu 90 de cai (4×2) sau dCi cu 110 cai (atât 4×2, cât şi 4×4). De reţinut că versiunea 4×2 poate veni şi cu o cutie cu dublu ambreiaj EDC.

Noul Duster propune totodată o serie de echipamente inedite în gama Dacia, aşteptate de clienţi precum sistem «multiview camera», senzor de monitorizare a unghiul mort, airbag-uri cortină, sistem de climatizare automată, card de acces mâini libere şi sistem de activare automată a farurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×