Cuvinte pe care ar fi bine să nu le rostești niciodată. Sunt cauza celor mai multe probleme

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/10/2019, 17:48
Cuvinte pe care ar fi bine să nu le rostești niciodată. Sunt cauza celor mai multe probleme
Există câteva cuvinte de care e bine să te ferești. Sursa foto: maggiesbliss.com

Există unele cuvinte pe care ar fi bine să nu le rostești niciodată. Sunt cuvintele care sperie norocul, cuvinte cu o puternică încărcătură negativă ce poate duce la sfârșitul bunăstării și îți întuneca gândirea lucidă. Pentru a reuși în viață trebuie să fii energic și optimist, ambițios în a face lucruri bune. Scopul nu scuză mijloacele tot timpul, pentru că de multe ori nici măcar nu apelăm la mijloacele clasice pentru a afla dacă am reuși să obținem ce vrem sau nu.

Cuvinte pe care să nu le folosești niciodată

Cuvintele și atitudinea negativistă nu fac o bună conexiune cu abundența cu care ne hărăzește Universul dacă suntem pe frecvența binelui. Primul cuvânt la care ar trebui să renunți, pe care de multe ori îl spui fără să îl gândești este „Nu”. Începând de la „Nu sunt de acord”, „Nu pot” în contexte în care nu ar trebui să îți arăți negativitatea pentru că tai de la rădăcină orice speranță, ar fi bine să le înlocuiești cu ceva pozitiv.

Indignarea poate fi exprimată altfel, poate chiar în mod creativ, așa că ferește-te să mai spui „urăsc”. Al treilea cuvânt care poate produce răni adânci în sufletul tău și al celor din jurul tău este „blestem”. Ferește-te și de cuvinte precum „problemă”, „sărăcie”, „moarte”, „iad”, „niciodată”, „ghinion”, „obosit”, „nebun” sau „imposibil”. De fiecare dată când spui că nu poți să faci ceva, acel lucru se concretizează.

Cuvintele pot schimba energia mediului în care trăiești

Este normal să fie așa căci, ni se spune chiar din Biblie, la început a fost cuvântul. Așadar, să avem mare grijă ce rostim deoarece cuvintele pot provoca mai multe efecte decât orice altă faptă, indiferent că este bine sau rău intenționată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×