Cutremurător! Și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit

Irina P   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 12:54
Cutremurător! Și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit
Crima in Drobeta Turnu Severin. Un tânăr și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cutit

Cutremurător! Un tânăr și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit în urma unei altercații.

Drobeta Turnu Severin este în stare de șoc, când au aflat că un tânăr de 20 de ani și-a ucis tatăl, în vârstă de 53 de ani, cu sânge rece. Acesta i-a aplicat tatălui 20 de lovituri de cuțit în zona toracică. Bărbatul a fost găsit fără suflare la sosirea cadrelor medicale.

De ce și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit

Tânărul care și-a ucis tatăl abia se întorsese din Danemarca, țară unde a terminat facultatea. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate și spun că băiatul s-a întors complet schimbat din străinătate.

„S-a întors de acolo cu un comportament ciudat, cu idei stranii, că vrea să schimbe lumea. Unii vorbesc că ar fi consumat şi droguri”, povesteşte un vecin, potrivit adevarul.ro.

Nimeni nu prevestea cele întâmplate, iar oamenii spun că cei doi nu aveau o relație tocmai bună.

 

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.