Foto. Cutremur puternic în Mexic. S-a decretat stare de urgenţă

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2018, 10:09
Foto. Cutremur puternic în Mexic. S-a decretat stare de urgenţă GALERIE FOTO

Foto. Cutremur puternic în Mexic. Epicentrul cutremurului a fost în zona statului mexican Oaxaca, la o adâncime de 24,7 kilometri, conform Mediafax. Seismul a fost resimţit şi în capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, unde mai multe clădiri înalte s-au clătinat timp de mai mult de un minut.

Seismul s-a produs la ora locală 17.39 (01.39, ora României), la distanţă de 54 de kilometri nord-est de localitatea Pinotepa Nacional, 109 kilometri de oraşul Oaxaca şi 346 de kilometri de Ciudad de Mexico.

Foto. Cutremur puternic în Mexic. Potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, mii de persoane au ieşit de teamă pe străzile din mai multe oraşe.

Seismul a durat 1 minut, fiind al treilea cel mai puternic care a lovit ţara în ultimele şase luni. Până în prezent au fost înregistrate doar daune materiale.

Cutremurul a avut loc la 24,6 de kilometri adâncime informează www.realitatea.net.

Foto. Cutremur puternic în Mexic. Preşedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a convocat Comitetul Naţional de Urgenţe. De cealaltă parte, Luis Felipe Puente, coordonator privind protecţia civilă din cadrul guvernului, a informat că nu se aşteaptă valuri de tip tsunami pe coastele mexicane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×