Cutremur în România, vineri dimineaţă! Seismul a avut loc la ora 05.24

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
15/12/2017, 11:00
Cutremur în România, vineri dimineaţă! Seismul a avut loc la ora 05.24

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs vineri dimineaţă, în judeţul Vrancea. Seismul a avut loc la ora 05.24, la adâncimea de 127,4 kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs şi joi dimineaţa în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la ora locală 4:28, potrivit Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cutremur în Vrancea! Seismul a avut 3,5 pe Richter!

Seismul a avut loc la o adâncime de 141 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (18 kilometri), Întorsura Buzăului (40 kilometri), Covasna (36 kilometri), Târgu Secuiesc (51 kilometri) şi Vălenii de Munte (55 kilometri).

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×